2777
2789
عنوان

شیرخشک

82 بازدید | 15 پست

سلام خسته نباشید.ببخشید کیا شیرخشک کمکی ب بچشون میدن؟روزانه چقد میدین؟کی میدین؟چ شیرخشکی؟بچم نزدیک۳ماهشه.۳روزه براش شروع کردم فقط روزی ی بار دادم

فعلا هرچقدر طلب کنه باید بخوره.من آمتامیل میدادم از وقای قحطیش اومد گند زد الانم با ببلاک فرقی نداره .اگه ایزومیل بدی خوبی واسه هوش بچس اگه مول داری خارجی بده‌ ببین کدومش میسازه به بجت

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

دخترم 9ماهشه شیرخشک بیومیل پلاس2 که الان هم گرونه هم سخت پیدامیشه

اول شیرم خیلی کم بود 2ساعت ی بارشیرحشک میدادم 60میل ینی همون 2......

الان چون شیرخودمم بهترشده روزی 3بارشیرخشک میدم 90میل ینی همون 3میدم

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سعی کن بیشترندی به معدش فشار بیاد ودلدرد بگیره

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
فعلا هرچقدر طلب کنه باید بخوره.من آمتامیل میدادم از وقای قحطیش اومد گند زد الانم با ببلاک فرقی نداره ...

ممنونم عزیزم.بعد واقعا تاثیر رو توپولیش داشته؟چقد بدم ک شیرخودم کم نشه درحد کمکیش

ممنونم عزیزم.بعد واقعا تاثیر رو توپولیش داشته؟چقد بدم ک شیرخودم کم نشه درحد کمکیش

شبا که حال نداره بده بده یا مادرش نیست بهش بدید ولی بعدش شیرخشک باید آب حوشیده سرد شده بدی چونش یرخشک آب بدن بچرو تامین نمیکنه شیر مادر اگه بخوره نیازی به آب نیست

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ن زیاد نمیدم فقط شبا.من شیرخشک نان ۱میدم بعد۴۰میلی لیتراب و دوپیمانه شیرخشک میدم

اشتباه ما ۴۰ میل آب نداریم هر سی میل آب یک پیمانه سرصاف درجه شیشه شیر ۳۰ و ۶۰ و ۹۰ و۱۲۰ و ۱۵۰

ن زیاد نمیدم فقط شبا.من شیرخشک نان ۱میدم بعد۴۰میلی لیتراب و دوپیمانه شیرخشک میدم

عزیزم به 40میلی آب 1ونیم پیمانه باید بریزی..به 60میل اب 2پیمانه...دیگه اینجوری ندی بچه از دلدرد ویبوست اذیت میشه

ممنونم عزیزم.یعنی من فقط شبا بدم بش کمه؟

اگه شیرخودت خوبه میخای فقط شبا بهش بده وقتی توخواب گرسنه میشه...البته بعضی وقتام روزها بچه خودش دلش شیرخشک خواستنی سینه رونمیگیره اونوقتم میتونی درست کنی...به 60میل 2پیمانه..به 40میل 1ونیم پیمانه بریز ..زیاد بریزی یبوست میشه کم بریزی سیرنمیشه..شیرخشک نان هم سنگین تره

ممنونم از راهنماییتون

خواهش میکنم