2777
2789
عنوان

میشه بیاید تاپیک بی بی چکم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 65 پست
فردا موعدمه تو تاپیکم هس

اسیییییییی امصات رو خوندممم😢😢😢منم ۱۹سالمه از۱۷سالگی میخاستم نی نی والی خدا نداده...همه میگن زوده ولی منم عقاید شمارو دارم...منم ۱سالونیم درگیر تنبلی تخمدان بودم😢

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی من ۶ روز پیش بی بی زدم منفی شد ..یعنی ۱۲ روز مونده به موعدم از امروز ۷ روز مونده دو روز بعدش ...

خب اول ی ازمایش بده ضررکه نداره!بعدبقیه کاراشوانجام بده

مامان دوتادخترگل
فردا تازه موعدمه

خب عزیزم اینقدر استرس اگه باردار باشی خیلی واسه نی نی بده به نظر من بی بی چک الکی مثبت نمیشه حالا اگه میتونی واستا یه دو سه روز از موعدت بگذره بعد برو 

وگرنه فردا برو اگه باردار باشی حتما نشون میده چون بی بی مثبت شده

خب عزیزم اینقدر استرس اگه باردار باشی خیلی واسه نی نی بده به نظر من بی بی چک الکی مثبت نمیشه حالا اگ ...

میدونم بخدا 

چون بی بی امروزم منفی شده اینقد استرس دارم

ولی چشم ممنون

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
اسیییییییی امصات رو خوندممم😢😢😢منم ۱۹سالمه از۱۷سالگی میخاستم نی نی والی خدا نداده...همه میگن زوده ...

عزیزم😭😭😭الان تنبلیتون خوب شده؟

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
فردا تازه موعدمه

بزار تاخیر کنی بعد عزیزم مث من حالت بد نباشه؟؟بهم مدگن تست نزن و ازمایش نرو ولی منم در هرماه ۱۰بار بی بی میزنم و حتما هرماه ازمایش میرم😢

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
عزیزم😭😭😭الان تنبلیتون خوب شده؟

میگن خوب شده ولی هنو نی نی ندارم....چن وقته اقدامت؟

صبر کن گلم حداقل ۷ روز بگذره بعد برو نری منفی شه دلت بشکنه

چشم ممنون دعام کن😔