دوتا دیروز زدم اولی نواری مدیکور بود درجا مثبت شد بعد لاوین رز بود بعد چن دقیقه هاله انداخت
امروز قطره چکون مدیکوری زدم منفی شد
عکسا تو تاپیکا هس
یعنی چی آخه؟
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
اسیییییییی امصات رو خوندممم😢😢😢منم ۱۹سالمه از۱۷سالگی میخاستم نی نی والی خدا نداده...همه میگن زوده ولی منم عقاید شمارو دارم...منم ۱سالونیم درگیر تنبلی تخمدان بودم😢
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب عزیزم اینقدر استرس اگه باردار باشی خیلی واسه نی نی بده به نظر من بی بی چک الکی مثبت نمیشه حالا اگ ...
میدونم بخدا
چون بی بی امروزم منفی شده اینقد استرس دارم
ولی چشم ممنون
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
اسیییییییی امصات رو خوندممم😢😢😢منم ۱۹سالمه از۱۷سالگی میخاستم نی نی والی خدا نداده...همه میگن زوده ...
عزیزم😭😭😭الان تنبلیتون خوب شده؟
صبر کن گلم حداقل ۷ روز بگذره بعد برو نری منفی شه دلت بشکنه
چشم ممنون دعام کن😔