2777
2789
عنوان

میشه بیاید تاپیک بی بی چکم نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکساش کو چند روز بعد تاخیر زدی

فردا موعدمه تو تاپیکم هس

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
عزیزم برو آزمایش بده بعضی وقتا بی بی چکا درست نشون نمیدن یا دوتا از ی مارک بگیر همزمان انجام بده

چشم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
خب عزیزم بروازمایش راحت.من ی هفته عقب انداختم .یبارزدم منفی شد!شماچندروز ازموعودت گذشته؟

فردا تازه موعدمه

عزیزم انشالله خدا بهت ی نی نی خوشکل و سالم بده

انشااله

پس ی هفته صبرکن

چشم

چه راهنمایی؟

ابجی من ۶ روز پیش بی بی زدم منفی شد ..یعنی ۱۲ روز مونده به موعدم

از امروز ۷ روز مونده

دو روز بعدش رفتم دکتر..ب ام برای اولین بار سونوی واژینال نوشت.. بعد دستگاه رو که ببخشید داخل برد گفت به بنظر میرسه بارداری.‌گفتم نه بابا خانم ..گفت یه چیزی میبینم.. رعد پریید کی پاک شدی..گفتم چهارم پریود شدم..از زور پریودم تا اون روز ۲۳ روز میگذشت..برا فرداش بتا نوشت نرفتم.. 

جدی نگرفتم..مگه تو ۲۳ روز کا اونم یک هفش پریودم بوده مشخص میشه؟

بعد سونوهام و ازمایش هورمدنم مشکل نداشت گفت غلظت خون داری و معرفی پیش دکار همولوژی کرد.‌‌.خیلی نگرانم

کدوم تایپک صدام کن

نمیدونم چطوری