2777
2789

سلام عزیزای دل امیدوارم حالتون خوب باشه

خانوما میخوام برم کاشت ناخن یادبگیرم و ی مدت تو سالن ها کار کنم تا بعدا مستقل کار کنم

بنظرتون خوبه؟کسی اینجا ناخن کار هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درآمد خوبی دارن 

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
ناخن کارم  بببین خیلیییی زیاد شده هرکی میبینی ناخن کار

خب عزیزم باتوجه به اینکه زیاد شده خودت در ماه حدود چقد درامدته؟و اینکه کار سخت و طاقت فرسایی هستش یا نه با تمرین و تکرار راحت میشه انجام داد

یاد جمله بانمکی افتادم که میگفتن خانمها یا فاطی هستن یا ناخن کار و یا اینکه انقدر که تو ایران ناخن کار هست به اون تعداد دست نیست

البته اینها شوخیه و هر هنری یاد بگیری عالیه . اگر مهارت کسب کنی هم‌میتونی تو بازار رقابت بهترین باشی

اره برو هم درآمدش خوبه هم سرگرم کننده است 😀😂

تیکر تولدمه   کـــودَکِ دَرونَـــم پـــورشــه مــیــخـــاد   خُــدا هیــچــکیو شَـرمَــنــده‌ی کـــودَکِ دَرونِــش نَکُــنـــ   

بله من هستم ولی ی مدته کار نمیکنم خیلی خسته کنندست ولی درکل خوبه اگه سفت و سخت کار کنی درامدش خوبه زیادم سخت نیست راحته 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
خب عزیزم باتوجه به اینکه زیاد شده خودت در ماه حدود چقد درامدته؟و اینکه کار سخت و طاقت فرسایی هستش یا ...

۱۵سال ی جا سالن دارم تمام خدمات انحام میدم نمیتونم بگم ماهانه خالص از ناخن چ قدر ولی از ۸ صبح تا ۱۰شب فکر کن هروز تایما پر کمش ۱۰نفر در روز ۱۵۰تا ۲۰۰تومن ماهانش حساب کن و قدر میشه

۱۵سال ی جا سالن دارم تمام خدمات انحام میدم نمیتونم بگم ماهانه خالص از ناخن چ قدر ولی از ۸ صبح تا ۱۰ش ...

بیشتر نگرانیم بابت اینه ک بعد اینکه آموزش رو دیدم سالنا نخان برم براشون کار کنم چون خب تجربه ای ک ندارم فقط همین آموزشیه که یادگرفتم دیگه