2777
2789
عنوان

چشم چرونی با سیاست

171 بازدید | 15 پست

من خودم چاقم و دوستی دارم که یلیی چاق بود و عمل اسلیو کرد وداره لاغر میشه خدا رو شکر 

دوست من خیلی به خودش میرسه و مدام از این آرایشگاه به اون آرایشگاه و لباسای شیک و ...

اما من آخرین باری که رفتم ارایشگاه عروسیم بود ینی سه سال پیش 

همه کارامو خودم میکنم

دلیلش هم اینه که پول نداریم 

همسرم همیشه بهم میگه که آره فلانی خیلی خوشتیپه با این که چاقه ببین چقد خوب میگرده 

منم هرجی میگم خب بابا پولداره و شوهرش بهش پول میده انگار رفته تو ضمیر ناخود اگاهش که ننننه خودش خدایی انقد خفنه موهاش کراتینه خداییه  ناخناش کاشت خداییه و لباساشم خدایی یهویی همیشه جدیده !!!

هستین بگم بقیشو؟؟؟

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

بفرما

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام بزور پول بگیر

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

توام پول بگیر خب بگو میخوام برم باشگاه.

ارایشگاهم برو حتما.زنی که خرج داره ارج داره

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
چطور شوهرت جرعت میکنه راحت در مورد زنا دیگ نظر بده جلو تو

منم بنظرم خیلی هیز اومد

گفتم اگه بگم اسی ناراحت میشه

خاله زنک بازیه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

چقدر یسری از مردا پرو تشریف دارن!!! شماهم بازور پول بگیرید بگید میخوام برم ناخون بکارم، میخوام برم لباس بخرم، مدام درخواست پول با دلیل کنید تا حساب کار دستشون بیاد! در ضمن اصلا رو ندین به مردا که بخوان در مورد کسی دیگه اظهار نظر کننف یعنی چی آخه!

دیشب داشت بوسم میکردو خرم میکرد که ...

مثلا میخواست خرم کنه گفت راستی اون شب که با فلانی پیش هم نشسته بودین  دیدم تو هنوز خیلیییث لاغر تریا اون از  تو خیلی گنده تره 

مثلا رونتون مقایسه کردم مال تو اینقده مال اون اینننقددد بازوتون مقایسه کردم برا تو اینقده برا اون اینقد 

دیگه بقیه اندامارو روش نشد بگه 

من سکوت کردم فقط گفتم ولی ماشالله خیلی خوب داره کم میکنه 

میدونین من اگه برخوردی میکردم داد میزد هوار میزد دست پیشو میگرفت 

و بهم انگ حسودی میزد

نمیدونم باید واکنش نشون میدادم ؟ از دعوا ترسیدم از داد و بیداد از اینکه طلبکار باشه و برای قیافه بگیره حوصله نداشتم حالشو بگیرم 

ولی نمیدونم باید چیکار کنم

من نمیتونم به زور پول بگیرم نگین پول بگیر چون نداااریم

توام ی روز برو ارایشگاه کلی خرج کن لباس بخر  بزار ببینه با پول میشه همه کار کرد

با اجاره دادن و خرج خونه اصلا پولی نمیمونه که بخوام برم

با دوستت روبروش نکن

خیلی چشم‌چرونه

با دوستت روبروش نکن خیلی چشم‌چرونه

نمیشه تنها کسایی که باهاشون رفت و اند داریم همینا هستن و تو شهر غریبیم و خیلی بهم وابسته هستیم