2777
2789
عنوان

مادرای شما چقد بچه هاتونو نگه میدارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 120 پست
پیش جاری اصلا نزار. هیچ وقت بچه رو جای همسایه غریبه نزار ببین مامان من ی مدت میرفت کلاس رقص مسیر یک ...

نه به جاری نمیدم بچم شیطونه پیاده روی خودمم بهش فکر کردم گفتم گرمه کروناس بچرو بیرون نبرم  الان ۴۰۰شهریه دادم میسوزم واقعن اگه نرم ازماه بعد ببینم اینجوره خودم یه فکری میکنم یا دیگه نمیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا چن بار خواستم پرستار بگیرم مادرم نذاشته میگه گناه داره خودت نگهدار 🤣🤣🤣

بگو خودت نگه نمیداری مجبورم مجبووور

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
عصرا مگه کار همسر یا مادرتون تموم نمیشه دیگه؟😐

نه جفتشون شغلشون ازاده مغازه دارن اگه همسرم عصرا بیکار بود که نمیدادم مادرم وظیفه اون بود از بچش نگهداری کنه میخوام دکتر جایی برم اخروقت نوبت میگیرم شوهرم میاد خونه دندونپزشکیم میخواستم برم شوهرم اومد با بچه رفتیم نگهداشتش بیرون تاکارم تموم شد  

خوب مامانت خانه دار نیستن عزیزم فرصت ندارن، من خودم شاغلم بعدا ان شااله اگه نوه دار بشم مطمئنا به ان ...

تایم کوتاه میذارم فقطم تا شهریور از اول پاییز نمیذارم دیگه من چکار کنم پس☹

مامان من بیچاره همش بچه هامو نگه می داره چه وقتی شاغل بودم و چه وقتی می رفتم باشگاه. اصلا خودش زنگ ...

مادر منم ۳تا نوه داره برادرزادم که مهمون وار میاد خواهرزادمم تقریبن بزرگه اونجوری انتظار خاصی ندارم نگهداره همش خسته شدم از چاقی