2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلشو نمیدونم تو اون تاپیک نبودم ولی قتل عمده 🚶‍♀️🚶‍♀️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

تاپیک های قبلتو خوندم. مشکوک میزنی. همه اش دنبال دوست هستی یا خانم موجه که بیاد خونه ات پرستاری😕 ت ...

فازت چیه؟ تا حالا دست تنها بودی یا تو ایران تنها بودی  که دنبال دوست باشی با یه بچه 4 ساله و یه بار داری دیگه عجیبه دنبال پرستار باشم؟ 

قطعا اگه دنبال پرستار باشم توی نی نی سایت دنبال خانم موجه که بیاد خونه ام بمونه نمی گردم. تو یه تاپی ...

همه چی و باید توضیح داد عذر میخوام پدر مادرم من 10 سالم بود جدا شدن پدرم ازدواج کرده مشهد زندگی میکنه و من کلا ارتباط تلفنی دارم باهاش چون خانمش دوست نداره رابطه داشته باشه با من مادرم هم ازدواج کرد من با مامانم زدگی میکردم و همسرش اونا بنا به شرایطی بعد از ازدواج من از ایران رفتن ...  و من خواهر برادر ندارم و اینجا کسی و ندارم و واقعا دنبال یه خانم 40 سال به بالا برای نظافت و کمک بعد از زایمانم میگردم اگه هم دنبال دوست بودم یه روزگاری الهی هیچ کس دچار افسردگی نشه و تنهایی رو احساس نکنه به خاطر همین بود ولی اشتباه کردم تو این روزگار دنبال یه آدم باشی بهت برچسب میزنن چون خود ن هیچ وقت تنهایی رو احساس نکردن 

قطعا اگه دنبال پرستار باشم توی نی نی سایت دنبال خانم موجه که بیاد خونه ام بمونه نمی گردم. تو یه تاپی ...

کجا دنبال باشم به این شرکت ها زنگ زدم دونفر اومد برای نظافت که اصلا چنگی به دل نمیزد خب شما وقتی کسی و نداری که ببینی اون خانمی میشناسه یا نه چی کار میکنی گفتم شاید یه خانمی که تو نینی سایت باشه پرستاری بشناسه برای بچش بوده یا شاید خدمتکاری که ازش راضی بوده رو معرفی کنه ولی نمیدونستم این کارم مشکوک بوده 😅