2777
2789

چقدر خواسته ات شبیه منه. دلم میخواد دوباره شروع کنم.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم غیر ممکنه

کاری نشد نداره. بلد نیستیم.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
چطور باید حافظه هامون پاک بشه

یعنی تو هم خاطره بد داری؟ مشکل من این هست که بو اینکه اتفاق های خیلی بدی افتاده اما مسببینش اصلا قصد تغییر رفتار خودشون رو ندارن. و این یعنی باز هم در شرایط مشابه همون چیزها پیش میاد. من که تصمیم دارم برم مشاورهش و کلا تغییر کنم. طوری که این مسایل دیگه اذیتم نکنه. 

چقدر دلم میتواد تنها با پسرم زندگی کنم

یعنی تو هم خاطره بد داری؟ مشکل من این هست که بو اینکه اتفاق های خیلی بدی افتاده اما مسببینش اصلا قصد ...

رفتار خودشو بد نمی دونه تلاشی هم نمیکنه باز تو پسرتون داری دختر منو از م دوز کرده راضی م بچه شو بدم بهش برم 

رفتار خودشو بد نمی دونه تلاشی هم نمیکنه باز تو پسرتون داری دختر منو از م دوز کرده راضی م بچه شو بدم ...

پسرم کوچیکه. تنها دلخوشیمه. اگر نباشه زندگی برام جهنم میشه. مجبورم رفتارهای دیگران رو تحمل کنم