2777
2789
عنوان

نشونه های عاشق شدن پسرا؟

40852 بازدید | 58 پست

دخترایی که نشونه های عاشق شدن پسرا رو میدونن نظر بدن لطفا.

تاحالا شده ی پسری تو فامیل عاشقتون شده باشه ولی تنونه بگه و با رفتاراش نشون بده ؟ رفتاراش چی بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگات میکنه وقتی سر بلند کردی نگاشو برمیگردونه وقتی میخندی اونم میخنده جاش باشه طرفتو میگیره وقتی حرف بزنی باهاش هول میشه  البته عاشق شدن نیس ولی میتونه ازتو خوشش بیاد یا دوستت داشته باشه

میشه برای قبولیم تو کنکوریدونه صلوات مهمونم کنی؟😞💔 .....................❤ان شاءالله حاجت روا شی❤...................

من خودم ک پسرم

اگه خوشم بیاد از کسی

اول یکم براش پیام میفرستم مثل متن شعر یکم سعی میکنم ارتباط سازی کنم 

باهاش صحبت کنم و کم کم و زمانی ک یکم گرم تر شد ارتباطمون رو محترمانه ابراز کنم علاقم رو نسبت بهش و پیشنهاد بگم اگه دوست و تمایل داره جهت آشنایی بیشتر حضورا ببینمش و حضورا بهش درخواستم رو میگم

وای چه دیر گفته

همیشه ازم می پرسید کسی تو زندگیت هس منم می گفتم نه و قصد ازدواج ندارم اونم داشت کار می کرد و پول جمع می کرد و خیالشم راحت بود و به شوخی بهم گفته بود واسه ازدواج بهم فک می کنه ولی خب من یهو خر شدم خودمو بدبخت کردم

ببین به نشونه ها دل خوش نکن

من یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیم همین بود... نشونه هاشم الکی نبودا در حدی بود که تقریبا همه دوستام که اونو هم میشناختن دیگه تیکه مینداختن بهم منم الکی دل خوش کردم ولی تهش هیچی نشد

باز خدا رو شکر جوگیر نشدم صمیمانه رفتار کنم وگرنه خودمو میکشتم  

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم