2777
2789

امروز دلم میخواست پسرعمشو جررررر بدم

بچم ۱ سالو نیمشه

رفت جلو تلوزیون پسرخواهرشوهرمم ۴ سالشه ازون ور دادددد زد یعنی دادددد زد بیا اینطررررف دارم تلوزیون میبینمممم برای چی رفتی جلوی تلوزیوووون بروووووو

بچم یک لحظه مارس نوند بعدم اروم اومد کنار ولی چشاش پر اشک بود

خواهرشوهرم زود پاشد جلو بچشو گرفت ولی من عصابم بهم ریخت 

اونروزم بچم کار بد کرد شوهرم با صدای خیلی خیلی بلند صداش کرد یهو بچم یک تکون بدی خوردو زد زیر گریه

سری بعد ساکت نمیمونم هرکی سربچم داد بزنه جررررر میدم طرفو ک اینجوری دخترم دلنازک بار بیادو اعتماد بنفسش بیاد پایین 

مگ بچه سرراهیه هر خری سر بچم داد بزنه

اخ ک دلم میخواد یکبار نا مخسوس یک پس گردنی محکم ب بچه خواهرشوهرم بزنم سری اولشم نیس ک اینجوری داد میزنه مرتیکه قلدر

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

اونم ۴ سالشه بچس

اما شوهرت نباید داد بزنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

هم اسمت هم تاپیکت همه خشنن😐👌

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😢😢منم خیلی بدم میاد

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
اونم ۴ سالشه بچس اما شوهرت نباید داد بزنه

بچس ولی بیشعوره با بچه خواهرشوهر دیگمم همین رفتارو داره پررو سر همه بچه ها داد میزنه

شوهرمم کلی حرف بارش کردم ولی دلم اروم نمیگیره

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

۴ سالشه ها اون خودشم الان بچه س 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

البته اینم درنظربگیر که بچه خواهر شوهرتم ۴سالشه 

حالا باشوهرت آروم‌میتونی حرف بزنی وبگی کارشو تکرار نکنه 

دختر من دوسالشه گاهی تذکر میدم بهش باصدای بلند خودم بعدش عذاب وجدان میگیرم ولی ازیه طرفم خوبه چون دیگه زیادم نازنازی نمیشه

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

مرتیکه قلدر  منم ی دخترخواهرشوهردارم چهارسالشه آتیش پارس،نزاربچتوزوربگه اینم ب دخترمن زورمیگه 

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)