2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون وسط دعوا همچین حرفی بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 40 پست
عزیزم سحر و جادوئه.... بجای لجبازی اگه زندگیت رو دوس داری قران بخون فلق و ناس رو ۷۰ بار بخون ... فوت ...

ما خیلی دعوا نمی‌کنیم اصلا یادم نمیاد سری پیش چه دعوایی کردیم ولی این سری خیلی خیلی دلم شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتو ناراحت نکن من تو وضیعت شما بسر میبرم چند روز تو اتاقم هستم ولی اصلا به روی خودش نمیاره هر شبم خونه مامانشه ما سر هرچی دعواکنیم آخرش هر جور شده ربطش میده به خانوادش که من دیگه لال شم یعنی کلا تو این زندگیه من هیچ کاره و بلاتکلیفم با ناراحتی هم چیزی درس نمیشه طرف مقابل باید بفهمه که متاسفانه نمیفهمه 

ما خیلی دعوا نمی‌کنیم اصلا یادم نمیاد سری پیش چه دعوایی کردیم ولی این سری خیلی خیلی دلم شکسته

لعنت به شیطون کن دوسته گلم. زندگی این چیزها رو داره چند سالته؟؟؟

مرغ باغ ملکوتم 🕊🕊🕊نی ام از عالم خاک🌿☘دوسه روزی قغسی ساخته اند از بدنم🍃🍃
عزیزم خودتو ناراحت نکن من تو وضیعت شما بسر میبرم چند روز تو اتاقم هستم ولی اصلا به روی خودش نمیاره ه ...

درسته اصلا یه دلجویی هم به خاطر حرفش نمیکنه تازه طلبکارم هست

30

ببین من ۲ سال پر از روزهای قهر و دعوا با خودش و خواهرش رو گذروندم .... حتی به طلاقم کشید ماهها قهر بودم و وقتی میومد خونه محلش نمیدادم اونم میرفت اتاق میخوابید... اصلا راهش این نیست.... چون همه چی بدتر میشه و حرمتها شکسته بشه غیر قابل تحمل تر ... اگه زندگیتو دوس داری باید یه جا کوتاه بیای و با سیاست رفتار کنی ... مشاوره ام خیلی خوبه اگه شوهرت بیاد ..‌ سعی کن زیاد جواب ندی چون بدتر میشه تنها راهش قران خوندن و صلوات به نیت خلق و خوی شوهرته ... انشالله خوب میشه.... باید صبوری کنی تا نتیجه خوبی ببینی

ببین من ۲ سال پر از روزهای قهر و دعوا با خودش و خواهرش رو گذروندم .... حتی به طلاقم کشید ماهها قهر ب ...

همیشه تو دعواها کوتاه میومدم ولی این سری نمیتونم این حرفشو تحمل کنم  دلم داره میترکه

همیشه تو دعواها کوتاه میومدم ولی این سری نمیتونم این حرفشو تحمل کنم  دلم داره میترکه

این که چیزی نیست شوهر من بدتر از اینهارو بهم زده... بخاطر خواهرش دادخواست طلاق داد.... ولی من باصبوری کاری کردم شوهرم الان روم قسم میخوره... و کاره خدا رو حساب کتابه ... کاری کرد با خواهرش که شریک کاریش بود کات کرد....