2777
2789
عنوان

به نظرتون تفریح بچه دو ساله چیه ؟؟

287 بازدید | 9 پست

خواهرزادم دو سالشه امروز خواهرم بغض کرده بود میگفت بچم اصلا تفریح نداره 

هیچ وقت نتونستم بعضی احساسات مادرانه رو درک کنم😑

آخه بچه ای که هنوز راه رفتن بلد نیست چه تفریحی میتونه داشته باشه !؟ نهایتش اینه براش اسباب بازی بخری یا ببریش بیرون یکم آبو هواش عوض بشه 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست میگیا  بچه دوساله اخه چه تفریحی داره  ببری حیاط شلنگ اب بدی دستش هم سر ...

ندیدی چجوری داشت اشک میریخت 😑😑

والله تفریح پسرم یخچال و باز میکنه هرچی باشه میریزه بیرون کابینت و باز میکنه همه قابلمه ها وسط آشپزخونه میره زیر فرشا  یه لیوان دستشه پر اب میکنه به گلا اب میده خونه رو اب میبره کفش هارو از جا کفشی برمیداره میپوشه  عصرم که باباش میاد اویزونش میشه بریم موتور سواری هریه ساعت یه بارم میگه بستنی بده    این یه دقیقه یه جا بشینه تفریح پیش کشش ۲۵ ماهس

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
والله تفریح پسرم یخچال و باز میکنه هرچی باشه میریزه بیرون کابینت و باز میکنه همه قابلمه ها وسط آشپزخ ...

😂😍😍

من برا بچم بازی آموزشی دانلود میکنم، روزی نیم ساعت میدم دستش، مداد رنگی هم براش خریدم خط خطی کنه دفترشو،دنبال فلش کارت آموزشی هم هستم، ماهی یکبارم میبرمش خاک بازی و شهربازی

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁