2777
2789

عزیزم . شما اهل کجایی؟برنج قبلیت چی بوده؟

الام برنج تازه ک تو بازار نی .ایرانی میدونی خود ب خود یه عطری داره .ولی اگ بوی نم و نا میده و برنجش قشنگ سفید نیس تو پختن یا شستن شالی ک سفید کردن رطوبت داشته یا برنجش مونده تو جای مرطوب وگرنه فجر عطرش کمتره. قد میکشه و دون دون درمیاد اصلا قیمتش مناسب تره چون پرمحصول و کم عطر هس.

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.