2777
2789
عنوان

گفت مستراب رو ببند

296 بازدید | 33 پست

بچه ها سلام. 

امروز خواستیم بریم تفريح خوده بابام دیز اومد بهش هی میگقت زودتر زودتر. بخدا داشتم شلوار پام میکردم از رو ساعت شاید فقط ۲ دیقه دیر شد تا دم در رفتم برم اونور کوچه بلند دادو بیداد داشت و تند تند حرف میزد اینقدر گیج شده بودم که حتی نفهميدم چی میگفت اخرش فقط گفتم خب ساکت شو یه دیقه میبینی دارم کفش پام میکنم روبارو همسایه قشنگ گفت دهن مسترابتو ببند . بخدا اب شدم پیش بقیه از خجالت. 

دلم همچین گرفته. دوست دارم پولدار شم و برم یه شهر دیگه از همه دور شم. خدارو شکر فقط مامانم پشتمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی نمیبندم چه غلطی میخوای بکنی جلو مردم کتکم بزنی؟

اگه كتك بزنه چي؟؟🤦🏻‍♀️

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه بارم حتی تو تاکسی باهاش بودم اون جلو نشسته بود . قشنگ رو بهم کرد گفت لاکاتو پاک کن تا نزدم تو دهنت. 

که راننده تاکسی گفت ولش کن چیکار داری بچه ان دلشون به اینا خوشه. 

حس میکنم بابا ندارم. انگار بابام هیچ حسی به من نداره فقط برا داداشم خوبه. البته تازگیا یکم به اونم بی توجه شده اما تاحالا به اون فحش نداده

تو اگر جایی من بودی چیکار میکردی جلوی مردم فوش زشت ریک میده ازش نفرت دارم هیچ وقت نمیبخشمش 

واقعا خیلی سخته . خیییلی. هنوز من مجردم . احساس میکنم اگه ازدواج کنم شوهرم پشتمه . فکر کن اونم بد باشه. 

من همیشه میگم من دختر قوی ام ولی هرچقدرم بگم اخرش به یکی احتیاج دارم که پشتم باشه