2777
2789
عنوان

گفت مستراب رو ببند

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی نمیبندم چه غلطی میخوای بکنی جلو مردم کتکم بزنی؟

اگه اینو میگفتم که واقعا میاده میشد منو تو خونه مینداخت. 

برا همین رفتاراش اکثر اوقات تو خونه ام و درس میخونم. چون فقط اونکه بهم آرامش میده. 

چی بشه که برم بيرون 

اخ..بعضی باباهو چارتا ادم غریبه میبینن ،فکر میکنن با فحش دادن و قلدری دارن انرژی مردانشو به رخ بقیه میکشن ..درصورتیکه خودونو صایع کردن ..این چیزا از ضعفه ..مردانگی به حامی بودن و بخشندگی بزرگواریه ..بابای منم مثل بابای توعه اما من اصلا باهاش کل کل نمیکنم دیگه ..

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
اگه اینو میگفتم که واقعا میاده میشد منو تو خونه مینداخت.  برا همین رفتاراش اکثر اوقات تو خونه ...

عزیزم خدا بهت کمک میکنه و بهترین آینده رو خدا برات رقم میزنه، اگه پدرتون بددهن و عصبیه شما احترامش نگه دار خدا حتما برات جبران میکنه 

تو نخ ما نباش گره میخوری
واقعا خیلی سخته . خیییلی. هنوز من مجردم . احساس میکنم اگه ازدواج کنم شوهرم پشتمه . فکر کن اونم بد با ...

چند سالته   من عقدم کردم بازم فوش ریک میداد منم جوابش میدادم میگفتن خودت خانواده هستن اگر شوهرم فهمید حالشو میگیره بخدا توی خیابان فوش مامانم میده میگه پسرها بردنت تازه نظامی قبلان بوده حالم ازش بهم میخوره

خدارو شکر

آره واقعا شکر ولی میدونی پدرم مرد خوبیه برا بداخلاقی های مادرم پیرشده و تنها زندگی میکنه با اینکه ثروتمنده

گاهی هم از بداخلاقی های مامانم جلو نامزدم خجالت میکشم😭🙈

ولی خب تو دوستیمون بهش گفته بودم و اونم میگه گناه داره مریضه ولی🤧🤕از همه فامیل خجالت میکشم😭

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
اخ..بعضی باباهو چارتا ادم غریبه میبینن ،فکر میکنن با فحش دادن و قلدری دارن انرژی مردانشو به رخ بقیه ...

افرین واقعا.منم تازگیا کاری به کارش ندارم . فقط پیشه همسایه پشت سر هم بوق میزنه و حرف حرف. اونم با عصبانیت با اینکه میبینه کفش پام میکنم. 

یه دختر عمو دارم خیلی پولدارن. همیشه موهاش از عقب دیده میسه و خیلی بی حجاب و کارم نمیکنه. اما عموم همیشه اینقدر باهاش خوبه که نگو پیش بقیه همش میگه دخترم دخترم .خیلی لوسش دارن. واقعا حسوديم میشه.چرا دروغ بگم

یه بارم حتی تو تاکسی باهاش بودم اون جلو نشسته بود . قشنگ رو بهم کرد گفت لاکاتو پاک کن تا نزدم تو دهن ...

وای عین خاطره ی من ،متنها من پنج شیش سالم بود ،فامیلمون برام لاک زده بود واسه بار اول لاک دیده بودم، بعد اومد دنبالم ،تو راه یهو داد د گفت اینا چیه رو ناخونت ،دیگه نبینم ازین غلطا کنیا انگشتاتو همینجا قطع میکنم !!اگه بیام خونه تا شب پاکشون نکرده باشی با قند ،خودت میدونی !منم هاج و واج ..اصلا گوشام و سر و صورتم داغ کرده بود از ترس

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
افرین واقعا.منم تازگیا کاری به کارش ندارم . فقط پیشه همسایه پشت سر هم بوق میزنه و حرف حرف. اونم با ع ...

ای بابا چقد شبیه  اوضاعمون !دختر عمومی منم پولداره و باباش خیلی خوبه 😂😂،قبلنا بدجور حرتشو میخوردم ..اما از یجایی به بعد پذیرفتم داستان زندگیمو 

آره واقعا شکر ولی میدونی پدرم مرد خوبیه برا بداخلاقی های مادرم پیرشده و تنها زندگی میکنه با اینکه ثر ...

خوبه هنوز شوهرت اینجوری من یه دوست پسر  داشتم همیشه فحشم میداد و بد رفتاری میکرد. دیگه ازش جدا شدم هر طور شده . فکر کنم شانسه مرد ندارم