2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرفته نیستم 

حوصلم سر رفته 

با اقایی حرف نزدم کار داره😂🤦🏻‍♀️

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

از دست خانواده ام بس که اذیتم میکنن

خدایا چرا هرکی بهم ظلم میکنه و دلمو میشکنه💔خودم تقاصشو پس میدم؟؟    خدایا همه چیزو به خودت سپردم،خودت درستشون کن،به من ربطی نداره     

از دست خودم شاکیم  باهاش بد رفتار کردم🙂....

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

يه. نفر تو چالش ناشناس ، كلي نفرين و لعنتم كرده به خاطر اينكه با آتنا بد حرف زدم

من اصلا نميدونم كاربر آتنا كيه

اصولا هم بي احترامي به هيچ كاربري نميكنم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

شوهرم قرار بود امروز برگرده گفت فردا میاد رفته شهرستان پیش مامانش من و بچه ها تنهاییم😐😐

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲