2777
2789
عنوان

اونایی ک طلاق گرفتن بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 177 پست
سلام شیماجان،خوبی؟عزیزم واقعا بابت راهنمایی هات ازت ممنونم منم نهایت تا دوهفته دیگه مهرمومیزارم اجر ...

قربوبت برم عزیز،، اره واقعا با همه بدیاش هر دفه ساختم هردفه بخشیدمو چشممو رو کاراش بستم ب امید این ک بتونیم ی جوری زندگیمونو جمع کنیمو از هم نپاشه اما خودشونن ک نخاستن،، عزیزم شوهر منم اون روز ک فهمید مهرمو اجرا گذاشتم چنان سروصدایی کرد ک نگو،، میگفت دیگ تموم شد زنی ک تا اینجا پیش بره دگ بدرد زندگی نمیخوره اما الان هردفه پیغام میفرسته ک برگرد البته انقد قلدره ک میخاد من همچنان مثل قبل مطیعش باشم ک من گفتم دیگ نمیتونی سوارم باشی،، دلم میخاد برای کترای شخصیم خودمم تصمیم بگیرم،، فک کن ما حتی برای ساعت خابیدنو بیدار شدن دعوا داشتیم ساعتی ک میگفت باید میخابیدم اون میگفت باید بیدار میشدم،، اگ مثلا روزی ک این خونه بود من ساعت ۹ صب بیدار میشدم دعوا داشتیم میگفت زن باید صبح زود بیدار باشه ب کاراش برسه،، حتی اینو هم ک الان میگم دگ خودم تصمیم میگیرم کی بخابمو کی بیدار بشم میگ ن،، اینارو گفتم ک بگم اگ واقعا فک‌میکنی تحمل اون زندگی برات سخته و همچنان هم دوس داری زندگیت از هم‌نپاشه اگ با صحبتو مشاوره ب جایی نمیرسین مهرتو بزار اجرا،، وقتی بفهمن قضیه جدیه جدی تر بهش فکر میکنن،، بالاخره میگم ما هم ادمیم و قراره یک بار فقط زندگی کنیم اونوقت چرا اینطوری؟؟!!!!

قربوبت برم عزیز،، اره واقعا با همه بدیاش هر دفه ساختم هردفه بخشیدمو چشممو رو کاراش بستم ب امید این ک ...

دقیقا،شوهرمن الآن مطمئنی که هر بلایی دلش بخوادسرمن میاره،ولی دیگه بسمه،مهرمومیزارم احرا،یاشرایطموقبول می‌کنه یابایدمهرموبده وطلاق،مرگ یه بارشیون یه بار،اگه اینبارو کوتاه بیام،دیگه تاآخرعمرم بایدهرروز کتک بخورم پناهی یه بارم بیام قهر،عزیزم إن شاالله عاقبت بخیربشی💖

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا،شوهرمن الآن مطمئنی که هر بلایی دلش بخوادسرمن میاره،ولی دیگه بسمه،مهرمومیزارم احرا،یاشرایطموقبو ...

موفق باشی عزیزم،، ان‌شالله هرچی ب خیرو صلاحته همون برات رقم بخوره،، فقط اگ قصد اقدام‌مهریه داری زود عجله کن ک با یک قولنامه معمولی میتونه اموالشو واگذار کنه ب خانوادش یا هر کس دیگ ای حتی نیاز ب سند زدنم‌نباشه

هردفه همینطور ابراز پشیمونی کرد اولین بارش نیس

نمیگم کامل بهش برگردی ک،میگم یمدت برو تا پول جمع کنی،اگع پول داری که جدا شو ...من همی الان مامان بابام با هم بحثشون شد هر دفه اینطوری میشه بی شام میخوابم چون ناراحتم ازین وضعیت،اگع پولشو داشتم ی دقیقه هم نمیموندم پیششون و مستقل میشدم،هر کسی بنا به شرایط خودش راهنمایی می‌کنه منم چیزی که تجربه کردم و میگم ،جدایی بدون پول و پشتوانه خیلی خیلی سخته

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!

سلام شیما جان خوبی؟ببخش که همش مزاحمت میشم،من از پلیس راهور برگه توقیف رو گرفتم،حساباشم مسدودکردم،اتحادیه طلاهم رفتم،اداره ثبت برای چهارشنبه این هفته بهم نوبت داد

میشه بگی بعداین روال چیه؟کی ماشین رو میبرن پارکینگ؟بایدپول پارکینگ رو کی بده؟

درباره حقوقش چیزی نگفتن،حتی اون حسابی رو که حقوق توش بود مسدود نکردن،برای اینکه یک‌چهارم حقوقش به حسابم بیادچی بایدبگم؟روالش چطوره؟

توروخدا حلالم کن،این همه مزاحمت میشم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
سلام شیما جان خوبی؟ببخش که همش مزاحمت میشم،من از پلیس راهور برگه توقیف رو گرفتم،حساباشم مسدودکردم،ات ...

سلام این چ حرفیه عزیزم هروقت خاستی و سوال داشتی پیام بده تا جایی ک اطلاع داشته باشم کمکت میکنم

ماشین ک توقیف شده درصورتی میره پارکینگ ک یا توی خیابون یا جاده تخلفی انجام بده مامور جلوشو بگیره بعد ک پلاکش استعلام بشه متوجه میشن توقیفیه و میره پارکینگ یا این ک شما هرجایی توی خیابون ماشینشو دیدی ک پارک بود یا دم در خونش یا هرجای دگ.. می توی زنگ بزنی ۱۱۰ بیاد اون محل بعد خودت باشیو بگی ک این‌ماشین‌توقیفیه شماست و میخاین ک بره پارکینگ

اگ سویچو داد ماشینو بردن ک هیچ اگ مقاومت کرد و گفت ماشینو نمیدم ببرین زنگ میزنی جرثقیل میاد ماشینو میبره

برای حساباشم ک منم مسدود نکرده بودم ولی ب اندازه ی چن روز مسدود شد و باز خودشون رفع مسدودیت کردن علتشم‌نمیدونم چی بود

حقوقشم ۲۰ روز دگ‌نامش اماده میشع ک شما باید نامه رو بفرستین محل کارش اونجا بررسی میشه و بعد از شما میخان ک یک شماره شبای بانکی بدین.. ماه بعدش ۱چهارم حقوقش میاد ب حساب شما

اگ بچه ای داشته باشین ۱ چهارم از حقوقش و اگ بچه نداشته باشین میشه ۱ سوم حقوقش

سلام این چ حرفیه عزیزم هروقت خاستی و سوال داشتی پیام بده تا جایی ک اطلاع داشته باشم کمکت میکنم ماشی ...

مرسی عزیزم،خدا خیرت بده،إن شاالله عاقبت بخیربشین

ممنون عزیزم.. همچینین شما🌹❤

سلام عزیزم،دوباره من🙏😅که همش مزاحمت میشم

امروز دوباره رفتم ثبت اسناد،برگه کسرازحقوق رو هم گرفتم،ولی چون کارشناس من مرخصی بودماندبرای فردا

هفته قبل نگفته بودن که بایدبرگه کسرازحقوق بگیری...برای توقیف فیزیکی خودرو هم فردا گفتن بازمونده کاراشو انجام بدیم

حالا من بیشتر نگران حقوقشم،آیادرست اقدام کردم،بعداین روال چیه؟چیز دیگه ای نیست که فردا بپرسم ازشون یاانجام بدم؟

کارخودت به کجا رسید؟توهم برای نفقه یااجرت المثل اقدام کردی؟نتیجش چی شد؟🤗

سلام عزیزم،دوباره من🙏😅که همش مزاحمت میشم امروز دوباره رفتم ثبت اسناد،برگه کسرازحقوق رو هم گرفتم،و ...

سلام عزیزم.. خاهش می کنم خوشحال شدم‌پیامتو دیدم😄

ن دگ برگه ی کسر از حقوق گرفتی دگ اون نامه ارسال میشه برای محل کارش نهایت تا ۲۰ روز بعد ازت میخان ک شماره شبای بانکیتو اعلام‌کنی.. ۱چهارم حقوقشو میریزن ب حسابت ک البته ۵درصدشو خود اداره ی ثبت‌میگیره.. من برای توقیف خود ماشین باید خودم برم دنبالشو جایی ک ماشینشو دیدم زنگ بزنم ۱۱۰ ک بیان ماشینو ببرن ک هنوز نکردم اینکارو..دنبال توافقم اگ توافق نخاد کنه دگ‌ماشینو توقیف می کنم.. برای نفقه و اجرت المثل هم اقدام نکردم چون میگم ک دنبال توافقم در غیر این صورت اقدام می کنم ک البته اونم میتونه باز درخاست تمکین بده و اگ زن تمکین کنه نفقه بهش تعلق میگیره و اگ تمکین‌نکنه نفقه نمیگیره.. البته اینم راه داره باز برای خودش 

سلام عزیزم،دوباره من🙏😅که همش مزاحمت میشم امروز دوباره رفتم ثبت اسناد،برگه کسرازحقوق رو هم گرفتم،و ...

شوهرت خودش الان حرفش چیه؟ الان ک میدونه اقدام کردی عکس العملش چیه؟ پشیمون نشد؟ نمیگه برگرد خونه؟

سلام عزیزم.. خاهش می کنم خوشحال شدم‌پیامتو دیدم😄 ن دگ برگه ی کسر از حقوق گرفتی دگ اون نامه ارسال م ...

من شوهرم دقم نده،ازدست توسکته میکنم،بابا ماشینوتوقیف کن،بزارتحت فشارباشه،اونوقت حتما میادتوافق کنه

منم ازتمکین وحشت دارم،هرچندمیگن میتونی یه روز بری وبرگردی

موفق باشی عزیزم

شوهرت خودش الان حرفش چیه؟ الان ک میدونه اقدام کردی عکس العملش چیه؟ پشیمون نشد؟ نمیگه برگرد خونه؟

دیروز شورای حل اختلاف بودیم برای نفقه،قبل ازجلسه گفت عزیزم😲اینجا چیکارمیکنی؟بیابشین پیشم،باهات حرف دارم،منم گفتم باهات حرفی ندارم

بعدش رفتیم داخل گفتن سریه مبلغ توافق کنیم همسرم گفت دویست🤐خانومه سرش عصبانی شد،بعدتاششصدرسید،خلاصه به توافق نرسیدیم وگفتن می‌ره زیردست قاضی

اونجا گفتن حاضری برگردی،گفتم بله!

شوهرم گفت از همینجا باهم برمیگردیم دیگه،منم گفتم شب بایدبابزرگترت بیای

خلاصه هی حرف توحرف سد،آخرش گفت بایدمهریتوببخشی تا زندگی کنیم و.🙄اوناهم ختم جلسه دادن،اومدپایین که بابام حرف بزنه،نذاشتم دست باباموکشیدم وسوارماشین شدیم،فک کنم هنوز نمیدونه مهرمواجراگذاشتم منم نگفتم که ماشین رو پنهون نکنه

شوهرم خیلی وقیح،دعا کن

من شوهرم دقم نده،ازدست توسکته میکنم،بابا ماشینوتوقیف کن،بزارتحت فشارباشه،اونوقت حتما میادتوافق کنه ...

اره همه میگن بهم‌بخدا.. حالا خدا بخاد تا وسطای هفته بعد مشخص بشه میخاد توافق نه یا ن.. اگ توافق نکنه ک توقیف می کنم

اره تمکینم اگ داد توی دادگاه بگو باشه قبول می‌ کنم فوقش ی روز میری باز برمیگروی دوباره باید بره دادخاست بده صبر کنه تا نوبت دادگاه بشه بعد بازم ک رفتی بگو باشع

ان شالله ک ب اونجاها نرسه هرچه زودتر تکلیفتون‌مشخص شه