2777
2789
عنوان

اونایی ک طلاق گرفتن بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 177 پست
جدا شدم تقریبا همسن توام همون اول دیدم مشکل داریم نذاشتم بچه دار بشم تا بلاخره بعد چند سالم جدا شدم، ...

من با پول توافق برای مهریه قراره خونه رهن کنم کار هم دارم ک خرجمو در بیارم مامانمم یک نفره و یک حقوق میگیره کمکم میکنه،، فقط همین دگ،، حرف مردمو این ک ترسایی ک برای بعد طلاق ب ادم میدن منو ترسونده،، ولی راهیه ک باید برم فقط این ترسه مث خوره افتاده ب جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوره الان؟ زندگی بعد طلاقو میگم،، خانواده ی من اول مشتم‌نبودن ولی الان دارن حمایتم می کنن

آرامشم بیشتر شده نمیگم غصه نخوردم بخاطر صبرهایی که کردم کاش از همون موقع که فهمیدم به درد هم نمی خوریم اقدام میکردم برای طلاق نه بعد صبرهایی که کردم و هر دفعه شکستم بیشتر از این بابت زجر می کشم کلش زودتر خودمو راحت می کردم

سلام بر ....
آرامشم بیشتر شده نمیگم غصه نخوردم بخاطر صبرهایی که کردم کاش از همون موقع که فهمیدم به درد هم نمی خور ...

همه ی اطرفیلنم ک از نزدیک زندگیمو میدیدن بهم‌میگن وقتی جداشی بعدا میفهمی چ ارشی داریو با خودت میگی ایکاش زودتر جدا میشدم،، اخه واقعا سختی کشیدم هنوزم میکشم هنوزم خونه ی بابلمم میاد اینجا کتکم میزنه

من با پول توافق برای مهریه قراره خونه رهن کنم کار هم دارم ک خرجمو در بیارم مامانمم یک نفره و یک حقوق ...

اونایی که حرف مردم براشون مهمه رو هیچوقت درک نکردم!آدم که زندگیشون بنا به دید مردم میسازه خب مسلما همیشه باید قضاوتهاشونو بشنوه چون در دهن مردمو نمیشه بست،منم اول می ترسیدم ولی بعد دل زدم دریا جدا شدم،هیچگونه حمایتی از خونواده نداشتم از هیچکس...الآنم ندارم،.برا من سخت گذشت طلاق ولی الان دیگه مثل قبل اذیت نیستم میگم فقط مشکل مالی دارم،نداشتم ککم هم نمی گزید

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!
همه ی اطرفیلنم ک از نزدیک زندگیمو میدیدن بهم‌میگن وقتی جداشی بعدا میفهمی چ ارشی داریو با خودت میگی ا ...

مطمئن باش طرفت بد باشه به آرامش میرسی زنش شدم ۲۰ کیلو وزن کردم یک ساله طلاق گرفتم بازم دارم وزن می گیرم همه قشنگ از ظاهرم می فهمن شرایطم بهتر شده

سلام بر ....
اونایی که حرف مردم براشون مهمه رو هیچوقت درک نکردم!آدم که زندگیشون بنا به دید مردم میسازه خب مسلما ه ...

مرسی از دلگرمیت،، منم میدونم از لحاظ مالی سختی میکشم بالاخره اون رفاهی ک تو خونه ی شوهر داشتمو دگ ب این زودیا نمیتونم داشته باشم ولی میتونم خرجمو در حد خوردو خوراک در بیارم ولی برای من اون ارامشه مهمه

مطمئن باش طرفت بد باشه به آرامش میرسی زنش شدم ۲۰ کیلو وزن کردم یک ساله طلاق گرفتم بازم دارم وزن می گ ...

تایپیکامو بخونی کاملا متوجه میشی،، من حتی الانم‌دارم ازش میکشم،، ابرو برام‌نزاشت انقد بی احترامی میکرد انقد کتکم میزدو خیانت میکرد دگ حتی ب س.ک.س گردهی هم رسیده بود..

تایپیکامو بخونی کاملا متوجه میشی،، من حتی الانم‌دارم ازش میکشم،، ابرو برام‌نزاشت انقد بی احترامی میک ...

پس ولش کن راحت می شی باور کن بعدا حرف مردم هم برات مهم نیست به خودت فکر کن بزار اون آقا هم تو لجنی که ساخته دست و پا بزنه

سلام بر ....
پس ولش کن راحت می شی باور کن بعدا حرف مردم هم برات مهم نیست به خودت فکر کن بزار اون آقا هم تو لجنی ک ...

ادعای عتشقی داره هنوز،، با من حرف میزنه لجبتزو یک دنده با فحشو بددهنی حرف میزنه ولی از طریق دخترمو خانوادم پیغام میفرسته دوسش دارم بگین برگرده😑

مرسی از دلگرمیت،، منم میدونم از لحاظ مالی سختی میکشم بالاخره اون رفاهی ک تو خونه ی شوهر داشتمو دگ ب ...

یکم دیگه تحمل کن پول پس انداز کن بعد جدا شو اگه خواستی

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!

سلام شیماجان،خوبی؟عزیزم واقعا بابت راهنمایی هات ازت ممنونم

منم نهایت تا دوهفته دیگه مهرمومیزارم اجرا،هدفم طلاق نیست،میخوام ادبش کنم،اما ممکن اون لج کنه وطلاق بده

شش سال که بهش فرصت دادم،پدرم میگه بازم صبرکن،شوهرم انتظارداره خودم دوباره برگردم ویران پررو بازی دربیاره،توکلت بخدا باشه،ما می‌خواستیم زندگی کنیم،شوهرای نامردمون با کثافت کاریهاشون نزاشتن،من که ایندفعه شوهرم خودش گذاشتم خونه پدرم،اینباررو دیگه کوتاه نمیام

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞