2777
2789
عنوان

بحث کردن درمورد مذهب و اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 30 پست

منم مذهبیم

ولی ببین من مذهبیایی رو دیدم که بهترین بودن و مذهبیایی دیدم که فقط بلد بودن نماز بخونن وگرنه بیشعور بودن

بنظرم انسانیت ربطی به مذهب نداره

واقعا نداره

بعضیاهم بااسم مسلمون و اینا هرغلطی میکنن و افکار بعضیارم خراب میکنن

اگه نمیخوریتم تو این یه ساعت دومین تاپیکیه ک سعی بر خراب کردن مذهبیا داره هر قشری خوبو بد داره همه ی ...

وای واقعا چه ربطی داره طرف داره از مشکلش میگه هیچکس اینطوری خراب نمیشه پس حرف خنده دار نزنید 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر تو منی🤦🏻‍♀️

بحث کردن با ادمی که صرفا مذهبی باشه یا نباشه عذاب اور نیست چون بالاخره هر کسی یه سری اعتقادات داره 

بحث کردن با ادمی که روی یه چیزی حالا چه مذهب چه هر چیز دیگه ای تعصب داره عذاب اوره

تعصب کلا عقلو از کار میندازه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

عزیزم ادمی ک خوابه رو میشه بیدار کرد اما ادمی ک خودشو بخواب زده نه

کسی ک علم برحق بودن مذهبش و دینش رو داره اول اینکه دربارس کامل مطالعه میکنه در ثانی حرفش از ته دلش میاد و همینطور اخلاق و رفتار بسیار خوبی درکنار بحثش خواهد داشت ک طرف جذب میشه اما ی سریا از دیان اسلام برا خودشون دین جدید ساختن!!!! دوست عزیز نرود میخ اهنی در سنگ اگر با تمام علم و اطلاعات و تجربیات ک حاصل مدت زمان طولانی مطالعه و‌تحقیقه نمیتونی دید کسی رو تغییر بدی مطمئن باش اون به نفعش نیس حرف شمارو بفهمه . دین اسلام دین واحده و در زمان پیامبر کجا چند فرقه وجود داشت تمام این جداسازی مسلمون ها ازهم زیر سر همین ادماس ک برا خودشون به اسم اسلام دین شخصی با نفع شخصی ساختن

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

من قصد سرزنش و ... ندارم

اما وقتی آدم میتونه نمره خوب بگیره چرا به کمتر از اون قانع باشه

مثل اینکه من بگم ریاضی 20 شدم اما فارسی رو ولش کن مهم نیس حتی اگه زیر 10 هم بگیرم

چرا مهم نیست خب این نمره پایین روی معدل کل تاثیر میذاره

شما میگی آدم خوبی هستم اما حجاب ندارم 

خب حجاب هم جزئی از دین هست و خدا فرموده خودتون رو از نامحرم بپوشانید. 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
اونایی که گفتی مذهبی نما بودن نه مذهبی واقعی پس سعی نکن مذهبیا رو خراب کنی...

حتما شما از نوع واقعیش هستی که داری بهش تهمت میزنی 

؟؟؟؟

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             
من قصد سرزنش و ... ندارم اما وقتی آدم میتونه نمره خوب بگیره چرا به کمتر از اون قانع باشه مثل اینکه ...

من کی‌گفتم حجاب ندارم؟

مشک شماها همینه

فک میکنیم شما خوبین و باید برای بقیه تکلیف تایین کنین

من کی‌گفتم حجاب ندارم؟ مشک شماها همینه فک میکنیم شما خوبین و باید برای بقیه تکلیف تایین کنین

فکر میکنن خودشون مریم مقدسن بقیه شیطان 

جز قضاوت هیچی بلد نیستن

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
حتما شما از نوع واقعیش هستی که داری بهش تهمت میزنی  ؟؟؟؟

من نگفتم مذهبیم چون مذهب کلمه خیلی سنگینی وقطعاهییچ کس نماد کامل مذهبش نیست هرکس یه عیب ونقصی تو وجودش هست وبرای خوب بودن تلاش میکنه....این صفاتی که این خانم گفت ازیک مذهبی نما برمیاد که فقط ظاهرا دیندار شده پس میشه مذهبی نما...مذهبی کامل میشن پیامبر ومعصومین ...هیچ جا حرفم تهمت نبود

من کی‌گفتم حجاب ندارم؟ مشک شماها همینه فک میکنیم شما خوبین و باید برای بقیه تکلیف تایین کنین

این جملاتی هست که خودتون نوشتید:

من یه آدمی هستم که زیاد اعتقادات مذهبی ندارم

درواقع اصلا اعتقادات مذهبی ندارم

راستی رئیسمون ازاینایی بود که معتقد بود زنایی که حجابشون کامل نیست زنای خرابین تقریبا مستقیما همینو به زبون میاورد

بعدشم حرف من کلی بود گفتم (وقتی آدم میتونه نمره خوب بگیره چرا به کمتر از اون قانع باشه)

من حتی خودمم میگم

فقط آخرش گفتم شما که حجاب نداری سعی کن روی خودت کار کنی بهتر بشی همین

اگه حجاب دارید و من اشتباه گفتم عذرخواهی می کنم 

چون دوست ندارم قضاوت بیخودی کرده باشم.

اینکه شما میگید من اصلا مذهبی نیستم یعنی چی؟

بعدشم شما چجوری با دیگران بحث مذهبی کردید وقتی انقدر حوصله ندارید یه حرف ساده رو بشنوید.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...