2777
2789
عنوان

بحث کردن درمورد مذهب و اینا

475 بازدید | 30 پست

سلام سلام سلام

چطورید بچه ها

من یه آدمی هستم که زیاد اعتقادات مذهبی ندارم

درواقع اصلا اعتقادات مذهبی ندارم

ولی اینا ربطی به انسانیتم نداره

به حقوق دیگران احترام میذارم چون وظیفه ی همه هست سعی میکنم موجب آزار و ناحاقی نشم بازم چون این وظیفه ی منه به عنوان یه انسان

از بچگی خیلی عادت داشتم همیشه بحث کنم

از هفده هجده سالگی به اینور بیشتر

توی کارگاهمون یه آقایی بود همیشه مینشست درمورد برحق بودن شیعه حرف میزد و تموم مذاهب دیگه از هندوها تا سنی هارو مسخره میکرد

من پدرو مادرسنی هستند

یه رو از بس اینکارو کرد من اعصابم خورد شد برگشتم بهش گفتم خیلی متعصبی و سر بحث باز شد تا چند روز هی بحث مذهبی در میون بود

ضمنان بخاطر گیاه خوار بودنمم ایشون منو خیلی مسخره میکرد

بعدها فهمیدم این آقاوخانومش وقتایی که من نبودم کلی پشت سرم صفحه میذاشتن و میگفتن من یه آدمیم که به هیچی اعتقاد ندارم و نمیدونم هزارتا حرف دیگه

این ماجرا تازه بعد از کلی ماجراهای دیگه ست که من به اشتباه هی بابقیه بحث میکردم و هربار پشت دستمو داغ میکردم دیگه بحث نکنم

هردفعه هم میدیدم هنوز آدم نشدم

خلاصه به نظرتون من خیلی احمقم که میشینم با آدم مذهبیا درمورد مذهبشون یا طرز فکرشون بحث میکنم؟

راستی رئیسمون ازاینایی بود که معتقد بود زنایی که حجابشون کامل نیست زنای خرابین تقریبا مستقیما همینو به زبون میاورد .منم یه شب نشستم بااین بحث کردم که یه زن هرلباسیم به پوشه مردا هیچ حقی ندارن بهش متلک بندازن ولی این قبول نمیکرد میگفت این زنه خودشه واسه همین بدحجابه

خلاصه بعدش باز به خودم گفتم دختر احمق آخه چرا دنبال اینی که مردمو تغییر بدی

الان دیگه نمیخوام هیجوقت باکسی بحثی کنم

ولی اون زمانم که اون بحثای مذهبی رو میکردم صرفا ازجهت سرگرمی بود ولی بعدش فهمیدم این مرد و زنش و تمون بچه های دیگه ی کارگاه که اونام خیلی مذهبی بودن همه از من بدشون اومده بوده بخاطر حرفام

گرچه من حرفای بدیم نمیزدم اون آقا وخانومش خیلی بدتز حرف میزدن ولی خب ازاونجایی که من متعصب نیستم اصلا هیچکدوم نه برام مهمه بود نه باعث ناراحتیم میشد ولی ظاهرا اونارو حسابی ناراحت کرده بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مذهبی ام  و اصلا بحث نمیکنم با کسی...هرجور راحتید دوست عزیزم..موفق باشید🌹

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

با اینجور ادما نباید بحث کرد چون چیزی جز اعصاب خورد کنی نداره و اینکه چقدر این دوتا آقایی که گفتی رو مخ و متعصب و حال بهم زن بودن

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

من مذهبی هستم. و اصراری ندارم بقیه هم مثل من فکر کنن. 

شما هم با همچین آدمی بحث نکن تا در محیط کار ارامش داشته باشی.

بالاخره هر ادمی با عقل و تفکر خود یک راهی رو انتخاب کرده دیگه، بحث یا مسحره برای چیه؟

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

دین داری صرف دلیل نمیشه که شخص انسان خوبی هم باشه 

ولی انسان خوب بودن کل دینداریه

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)