سلام تایپیک قبلی گفتم که شوهرم دهن لثه و کوچک ترین بحث و به خانواده ش میگه اونا هم داد و بیداد می کنن مورد داشتیم من و همسرم آشتی کردیم اونا هنوز قهر موندن این سری هم گفتن خودت بیا خونمون ولی زنت نیاد خیلی بهم برخورد
با همسرمم هنوز حرف نمیزنم ولی وقتی می بینم با اونا خوشه میره میاد حتی از لج من بیشتر مهربونم شده کلا هر کی با من بده عاشق ش میشه دلم میگیره به حال کسایی که همسرشان پشتشونه حسودیم میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم پیام دادم تو همون تاپیک .. اونجا هم گفتم که باعث می شه ارزشت پایین بیاد بینشون . کاری نمی تونی ب ...
از بس با مهربونیت گفتم دیدم نه واسه اونا خیلی حرف ها توهین نیست ولی من اگه یه چیزی بگم فاجعه میشه این دفعه بهم هر چی از دهنش درآمد گفتن منم جواب دادم البته مودبانه تر ناراحت شدن
تو حسرت حرف زدن باهاش م با دور بر بگو بخند میره سفر لارج کباب و اینا میبره خرید من اگه یادم بره شب خریدامو صبح نمی خره میگه مگه من مسیول تو هستم هیچ کس باور نمی کنه این آدم همون آدم ه
از بس با مهربونیت گفتم دیدم نه واسه اونا خیلی حرف ها توهین نیست ولی من اگه یه چیزی بگم فاجعه میشه ای ...
خدا صبرت بده
اینبار کوتاه نیا . مامانم با خانواده مادربزرگم از جوونی اینجور مشکلی داشتن .. بعد از ۲۶ سال بلاخره مامانم تو روشون وایستاد و حسابی دعوا کرد . بعد از اون مادربزرگم دیگه اذیت نمی کنه
فک کنم شما هم تو شرایط مادر من قرار گرفتی .. اگه سکوت و ادب جواب نمی ده دیگه باید جدی دعوا بشونیشون سر جاشون
خدا صبرت بده اینبار کوتاه نیا . مامانم با خانواده مادربزرگم از جوونی اینجور مشکلی داشتن .. بعد از ۲ ...
کی و سرجایش بشونم همسرم دشمن تو خونه ست باورت میشه خسته میام یخچال یکم بهم ریخته باشه عکس میگیره میره به بابام باباش برادرش نشون میده این سری گفتم بلایی که سر زندگی من آوردی سر زندگی ت بیاد آقا ناراحت شده همسرم حق و بهش میده داغونم
وای همسرت واقعا دشمنه ... برید پیش مشاور می گن کمک می کنه
نمیاد من چند بار رفتم اون نمیاد تنها هم نمیشه آنقدر ناراحت شدم خودشون میدونن زندگی مو به گند کشیدن آرزو زندگی من براشون توهینه تو رو خدا این حرف من بد بود که کسی گریه کنه ناراحت شه؟
چرا از من بدش میاد خودمم دیدم تنفر تو نگاهش موج میزنه فقط با دخترم سرگرمی خونه منم گفتم دخترم واسه تو بیا توافقی جدا شبم اول گفت نه بعد گفت بهت عادت کردم منم گفتم عادت هم از بین میره فردا وقت دارم میرم این زندگی تاریخ انقضا ش تموم شده دخترم حتی دوستم نداره