مهساقائمپور مدیر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2605 عنوان یهه دقیقه فقط یه دقیقه بیاید توروخدا | مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 92 پست عکس بی بی چکم تو تاپیک قبلیم هستالان اونکه منفی بود هاله انداخته نظر شما چیهدعام کنید توروخدا کمر درد دارم دو نافمم درد نیکنه و سوزن سوزن میشه به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍 1400/03/28 | 11:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسنابانوشرق عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 919 ای بابا بیبی چک الکی مثبت نمیشه ک اونم ۲تا خاهر ازمن ۴تامثبت شد ولی حامله نبودم خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4268 چه حسی داشتی😍 ادم وقتی بیبی رو میزنه و منتظره نتیجش میشینه و دو خطه میشه....یه حسی میشه که تا حالا ... من اصلا باور نمیکردم بخدا فقط اشکمیریختم از خوشحالی 😍😭 خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
فامیل_نی_نی_یار عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 6582 من اصلا باور نمیکردم بخدا فقط اشکمیریختم از خوشحالی 😍😭 مبارکت باشه...ان شاالله سالم وسلامت بغلش کنی❤️