2777
2789

راستش من هزینه بیمارستان خصوصی رو نداشتم ..

اگرم داشتم ب هیچ عنوان نمیدادم چون زایمان اول و اخر درد داره و کسی ک میره خصوصی بی درد زایمان نمیکنه 

خلاصه با سوال و پرسش از این و اون کسی از بیمارستان دولتی راضی نبود ..

تا اینکه منو درد گرفت لحظه اخر تصمیم گرفتم گفتم بریم بیمارستان مهدیه

اها من قبلش رفتم بیمارستان نجمیه گفتن برو هروقت درد شدید گرفتت بیا ..منم درد داشتما ولی شدید شدید نبود 

تا اینکه رفتم مهدیه بدونه اینکه چیزی بگه تشکیل پرونده داد

معاینه کرد گفت ۲سانت باز شدی ..بعد گفت برو سونو 

سونو وزن بچه رو ۴۴۰۰زد ..اوردم برا دکتر .گفتش ک باید سزارین بشی ..

خیلی دوس داشتم طبیعی بیارم ولی نشد 

خلاصه منو بردن اتاق عمل ..عملم کلا یه ربع طول کشید هیییییچی متوجه نشدم ..

۲ساعتم ریکاوری بودم 

یه   شبم بستری 

رفتار پرستارا فوق العاده عالی بود 

رسیدگیشونم عاااالی بود همه چیز بهم یاد دادن ..از طریقه شیر دادن تا اروغ گرفتن و نکات بهداشتی و همه چیز کاااامل کامل 

سر وقتم میومدن شیاف میزدن ..درد زیادی حس نکردم

اولش فک کردم من چون سزارینی بودم راضیم ..ولی از بقیه هم اتاقیام سوال کردم همه راضی بودن 

اصلا فکرشم نمیکردم زایمانم ب این خوبی تموم بشه 

امیدوارم این تاپیک ب درد اونایی بخوره ک دنبال بیمارستان خوبن ..

هزینه سزارینمم کلا ۸۰۰شد با تمام وسایل و اینا 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

لایک کن لطفا 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالم و قدم کوچولوتون مبارک.من تو بیمارستان خصوصی سزارین اختیاری انجام دادم به گفته ی شما  شاید بعضی از بیمارستانای دولتی رفتارشون خوب باشه ولی بازم امکانات بیمارستان خصوصی بیشتره و قطعا آدم با امکانات راحت تره و به قول معروف حکایت همون هرچقدر پول بدی همون قدر آش میخوریه👌

🌈♥️And you are like a rainbow in my life

من دکترم فقط بیمارستان بهمن و یاس سپید هست. که چون زایمان اول سزارین انتخابی بودم رفتم یاس سپید. من چون تکمیلی داشتم کل هزینم شد ۵۰۰. و خیلی خیلی راضی بودم. قدم نو رسیده مبارک

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
چند سالگی زايمان کردی

۲۹

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
به سلامتی انشاالله خوش قدم باشه

ممنونم

اخه من دکترم فقط بیمارستان خصوصیه اونو چ کنم

منم تحت نظر یکی دیگه بودم ولی برای زایمان رفتم دولتی ..حالا اون نباشه مگه چیه..