2777
2789
عنوان

چرا اینقد ما زنا بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 36 پست
ندارن واقعا خیلی امشب دلم شکسته یعنی هیچی ارزش ندارم دیگه براش ی بار بهش گفتم گفت خب تورو به همین خا ...

وایییی😞 معذرت میخوام ولی واقعا خاااااک تو سرش

توهم مثل خودش باش وقتی مهربونه و میخواد بیاد طرفت محل سگ نده بهش چندبار اینجوری کن ببین درست میشه

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

کم بود اعتماد به نفستو به تمام زن ها نسبت نده که بدبختن شما یکم غرور و اعتماد به نفس داشته باش و طرف همسرت نرو موقع احتیاجشم بگو من شی نیستم هر موقع دلت هوس کرد بیای طرفم  تنبیه کن تا آخرین بارش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم وقتی میفهمم جایی هستم هیچی ارزش ندارم دلم میشکنه خیلی

حتمن خ بهش رو دادی اعتماد ب نفست رو بالا ببر 

ارزش هر کس برای خودش محفوزع اگ اون نفهمید ارزشش تو براش چقدرع یا براات ارزش قائل نشد خودت برای خودت قائل شد زیادم حرص نخور خودش عین خیالش نیس تو هم نباشه

الان چرا باید چشمات رو ب خاطر این چیز ها اذیت کنی بسپار ب خدا ک میدونه چیکار کنه

اهوم بهش محل نده بزا بفهمه و همینطور خاسته ای ک ازت میخادرو هم انجام نده چن روز ک اینطور بگذره خودش ...

هه خواهرم چی میگی مهلش نزارم بیشتر خوشحاله خواسته هم داشته باشه چه من بزارم یا نزارم انجامش میده من هیچ نقشی ندارم هیچی

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
ن بخدا نمیده این مغازه هم میگم شاید ده قدم ازمون فاصله داره رفتم برگشتم سریع اینقد دعوا کرد نگو یعنی ...

شرایط کار کردن نداری ؟؟؟؟اگه استقلال مالی داشته باشی خیلی ازادیا به همراهش هست 

خیلی درد بدبه نیس؟؟؟؟ الان دارم تایپ میکنم دارم گریه میکنم

آره مثلادیروزازسرکارزوداومده یکم حرف زدیم فوری دادزدخیلی نفهمی بعدشم رابطه خواست بخداازرفتارش شوکه شده بودم دلم میخواست ازپنجره پرتش کنم پایین دلم نمیخواست آخرش باچرب زبونی خامم کردبعدکارشم مثل دستمال پرت کرداون ورانگارنه انگاربهم توهینی کرده باشه گرفت خوابید

وایییی😞 معذرت میخوام ولی واقعا خاااااک تو سرش توهم مثل خودش باش وقتی مهربونه و میخواد بیاد طرفت مح ...

عزیزم من محلشم ندم اون کارشو میکنه اصلا اهمیت نمیده که منم آدم شاید خسته باشم یا هرچیز دیگه‌ای فقط منو به همون دلیل میخواد دیگه هیچی

کم بود اعتماد به نفستو به تمام زن ها نسبت نده که بدبختن شما یکم غرور و اعتماد به نفس داشته باش و طرف ...

نسبت دادم چون خیلیا مث خودم دیدم غرور اعتماد بنفسم وقتی با همچین مردی باشم از بین میره وقتی میدونم اگه نزارم کارشو بکنه به زور انجام میده چیکار میتونم بکنم دیگه بدبختیم

عزیزم من محلشم ندم اون کارشو میکنه اصلا اهمیت نمیده که منم آدم شاید خسته باشم یا هرچیز دیگه‌ای فقط م ...

عزیزم یعنی به زور کارشو انجام میده ؟منم شوهرم وقتی میخواد مهربون میشه باهام حرف میزنه .اما بعدش دیگه هیچی

شرایط کار کردن نداری ؟؟؟؟اگه استقلال مالی داشته باشی خیلی ازادیا به همراهش هست 

ن شرایطش رو ندارم بیرون خونه نمیزاره برم چه برسه به کار کردن استقلال مالی اگه داشتم خیلی خوب بود من حتی ی هزار تومنم ندارم چند روز بود بهش میگفتم س.و‌ت.ی.ن میخوام باور میکنی پول نداد بهم اینقد بدبختم من

عزیزم من محلشم ندم اون کارشو میکنه اصلا اهمیت نمیده که منم آدم شاید خسته باشم یا هرچیز دیگه‌ای فقط م ...

عزیزم بهتره با مشاورهای تلفنی حرف بزنی اونا بهتر میتونن راهنماییت کنن 

خیلی ناراحت شدم برات🙁

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
آره مثلادیروزازسرکارزوداومده یکم حرف زدیم فوری دادزدخیلی نفهمی بعدشم رابطه خواست بخداازرفتارش شوکه ش ...

دقیقا مثل منی خیلی حس بدیه بفهمی هیچ ارزشی نداری خیلی

نسبت دادم چون خیلیا مث خودم دیدم غرور اعتماد بنفسم وقتی با همچین مردی باشم از بین میره وقتی میدونم ا ...

پس مشاور لازمید یعنی چی به زور مگه میدان جنگه 

آرامش و رضایت طرفین حرف اولو میزنه تو رابطه

زیر بار حرف زور رفتن یعنی کمبود اعتماد به نفس 

عزیزم ناراحت نشو قصدم فقط راهنمایی هس