2777
2789
عنوان

چرا اینقد ما زنا بدبختیم

273 بازدید | 36 پست

واقعا چرا شوهرم تا وقتی من نیازش باشم عالیه اینقد خوبه ولی اگه نباشم محل سگ بهم نمیده الان رفته تو اتاق اونطرف خوابیده میگه میخوام تنها باشم خستم نگاهمم نکرد همیشه همینه واقعا دلم شکسته دارم گریه میکنم چرا باید اینقد بدبخت باشیم که مردا همش به خاطر ی چیز باهامون مهربون بشن چرا آخه چرا اینقد تبعیض بین زن مرد هس امروز بخاطری تنها رفتم در ی مغازه اینقد باهام دعوا کرده نباید بری مگه من اسیرم نباید برم بیرون آخ خدا چقد ما زنا بدبختیم

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعضی از مردا شعور ندارن 

ندارن واقعا خیلی امشب دلم شکسته یعنی هیچی ارزش ندارم دیگه براش ی بار بهش گفتم گفت خب تورو به همین خاطر گرفتم یعنی خورد شدم دلم میخواست بمیرم این حرفو نشنوم 

من اینقدربدم‌میادازاین جمله مابنابدبختیم‌که‌نگو

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

نگران‌نباش‌عزیزم‌بدرک‌...توهم‌خوشحال‌باش‌بخند‌بزار‌حرصش‌دربیاد

نمیتونم وقتی میفهمم جایی هستم هیچی ارزش ندارم دلم میشکنه خیلی

نگران‌نباش‌عزیزم‌بدرک‌...توهم‌خوشحال‌باش‌بخند‌بزار‌حرصش‌دربیاد

اهوم بهش محل نده بزا بفهمه و همینطور خاسته ای ک ازت میخادرو هم انجام نده چن روز ک اینطور بگذره خودش ب اشتباهش پی میبره 

یعنی حق تنها بیرون رفتنم بهت نمیده؟😐

ن بخدا نمیده این مغازه هم میگم شاید ده قدم ازمون فاصله داره رفتم برگشتم سریع اینقد دعوا کرد نگو یعنی ادم بدبخت تر از من نیس