2777
2789
عنوان

ویژگی دختر های اردیبهشتی چیه🤔🤩

1430 بازدید | 70 پست

هر ویژگی خوب یلد که از اردیبهشتی های اطراف  ودوست وآشنا وغریب دید بگید😉😊😀

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

مهربونن ، هیچی تو دلشون نیست

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم بدون اغراق   مهربونن و ساده و عشق ورز. ولی یه نقطه ضعف بزرگ داریم خیلی سادگی میکنیم و همین باعث میشه ضربه بخوریم

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
تحمل میکنن تحمل میکنن یهو واسه همیشه قیدتو میزنن 

دقیقا 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

یه دوست اردیبهشتی داشتم شدیییدا مغرور بود و خودشو میگرف

پایه و باحال بود

ولی ازته دل ،دل مهربونی نداشت 

شوخ بود

خوش تیپ هم بود

اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...

من خودم بگم به نظرم اردیبهشتی ها عاقل و باهوشن خوش لباس هم هستن مهربون وخونگرم وصمیمین  🤩😂

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
مهربونن ، هیچی تو دلشون نیست

واقعا 😍👌🏻

به عینه دیدم😍😂