فحش نمیدم ولی هیچ چیز مثل حیانت همسر آدمو نابود نمیکنه.خودتو بجای همسرت بزار.گناه اون چیه دلت هوایی شده.تازه کسی که عاشق زن متاهل میشه هدفی جز هوس نداره دستمال یکبارمصرف دیگرا نشو.قداست داره زندگی مشترک.عاشق شوهرت باش.بخدا اونایی که باعشق ازدواج کردن خیلیاشون سرانجام موفقی نداشتن .چه برسه عشق یواشکی.پس قدر زندگیتو بدون.مدام زیر لب استغفار کن و از خدا بخواه وسوسه شیطونو ازت دور کنه
دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
حالا مثلا از شوهرت جدا بشی که چی بشه نهایت اون میاد باهات برای خوش گذرونی بعد هم پرتت میکنه بیرون ...بعدش تو میمونی و حسرت که چرا قدر شوهرت ...پدر بچت ندونستی...
در ضمن تصور کن شوهرت عاشق کسی دیگه بشه چه حالی داری؟
زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شرایط طلاق ندارم انتخاب خانوادم بود آره بچه هم دارم سرزنشم کنید تا آدم بشم
خجالت بکش. به آینده ی بچت فکر کن. به این فکر کن یه روز عمر همه تموم میشه چه ارزشی داره اینکه به کسی فکر کنی و در آخرت به خاطرش بازخواست بشی
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
من نصیحت بلد نیستم ولی خب ما قرار نیس به هر چیزی که میخوایم برسیم مثل پول ماشین خونه توام فک کن اونم یه چیز دور دست هس و میتونی تو قلبت نگه داری و عذاب بکشی یا بیخیال بشی و بگی من خودم زندگی دارم و اون شخص متعلق بمن نیس .اون خوبه قشنگه خوشت میاد براش آرزوی خوشبختی کن و بگو همینکه حالش خوبه کافیه
دیگ چ بگم😞
تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
من جات نیستم عزیزم و شاید با مشکلاتی که تو داری من خیلی بدتر رفتار می کردم ،فقط میخام بگم این مساله به مرور فاش میشه و چیزی جز افسردگی و شماتت اطرافیان برات نمیذاره!! میدونم که یه زن چققد به عشق نیاز داره ولی این راه خیلی موقت و بی سرانجامه دوستم،