2777
2789

بچه‌ها من چند ماهه که عقد کردم. تو این چند ماه خیلی سعی کردم با خانواده شوهرم ارتباط برقرار کنم باهاشون رسمی نباشم ولی نمیشه.. من قراره باهاشون تو یه ساختمون زندگی کنم... الان بعد از چند ماه عقد وقتی تو جمعشون هستم خیلی تنهام همشون باهم حرف میزنن ولی منو کسی تحویل نمیگیره حرف هم بزنم جدیم نمیگیرن، برادرشوهرم اصلا نگاهم نمیکنه جاریم حتی جواب سلامم نمیده، با خواهرشوهرم تنها یه اتاق باشیم حرفی ندارم بزنم سکوت مطلقه. من خیلی میخوام حرف بزنم ولی اونا تمایل نشون نمیدن دنباله ی حرفمو نمیگیرن یه جمله میگم با آره یا نه تموم میشه درصورتی که با اون یکی جاریم خیلی حرف میزنن ازش خیلی حساب میبرن حتی شوهرمم ازش میترسه.. با اینکه جاریمم مثل من کم حرفه ولی بقیه سر حرفو باهاش باز میکنن منم فقط نگاهشون میکنم. شوهرم همش گله داره میگه تو ساکتی مغروری ولی واقعا اینجوری نیست. الان من نمیگم مشکل از اوناست حتما منم یه جوری رفتار میکنم که کسی نزدیکم نمیاد ولی نمیدونم چه عیبی داره رفتارم که رفعش کنم. نمیدونم اشکال کارم کجاست.. شوهرم همش میگه برو کار کن برا مادرم تا خوشحال بشه ولی جاریم دست به سیاه و سفید نمیزنه کسی هم جرات نداره بهش چیزی بگه.. ولی شوهر من همش توقع داره من تو آشپزخونه باشم اگه هم مخالفت کنم ناراحت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی نکن بهشون نزدیک بشی کم برو  خودشون متوجه میشن و خسته میشن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

خب ببین اونا از چه خوششون میاد ببین جاریت چطوره ک اینقدر بالامیگیرنش رفتاراشو ریز درشت زیر نظر داشته باش توهم یکم چخان براشون بیا برانادرشوهرت مثلا شارژ بفرس یا هدیه براش بخر زنگ بزن حالشو بپرس دعوتشون کن خونتون تحویلشون بگیر رفتی خونشون یه جا نشین پاشو مثلاموقع غذا غداهارو بچین خودتو خشک نگیر

شوهرمو چیکارکنم خودشه کشته 

بگو دوست داشتن کسی که زوری نیست من با تو ازدواح کردم قرار نیست با تک تک اعضای خانواده شما صمیمی باشم همین که احترام میزارم کافیه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

منم عقدم ی سفر رفتم با خانواده شوهر جاریم رو هم ده کلمه باهام حرف نزد اون چند روز انقد سرد بود بقیه شون بهتر بودن 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

احتمالا جاربت دعوا کرده حرف طلاق ملاق زده حالا ازش میترسن .احترام از روی ترس فایده نداره اونا فقط نقش بازی میکنن شما زندگی خودتو بکن