2777
2789
عنوان

منو عشقمو به اجبار میخوان جدا کنن😞

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که تورو بخواد جلوی همه وایمسه جلو مامانشم وایمیسه ونمیذاره جداتون کنن سخت ترین تلاش هارو میکنه تابه دستت بیاره وقتی تلاشی نمیکنه به جاش ناامید پس زیادی خوب فکر نکن مثبت فکر نکن که تورو برا زندگی بخاد

این برای ۱۰۰ درصد آقایون صدق می‌کنه؟

اگر من رو به عنوان یک مرد در نظر بگیرید،شاید شرایط طوری عجیب پیش بره که اجازه نده کسی که میخوام رو بهش برسم،اما شرایط هرگز نمیتونه مجبورم کنه کسی که نمیخوام رو بگیرمش...

پس دوست پسر این خانم اگر خیلی خیلی خیلی وحشتناک در قید خانواده باشن(اگرچه حتی اینم قبول ندارم ولی خب)،نهایتش این هست که ایشون رو نگیره،نه اینکه بره با کسی دیگه ازدواج کنه به جای ایشون...

بله صادقه اگر به چیزی به اسم عشق باور داشته باشیم... مشکل اینه که الان همه مدل احساسات مختلف رو(هوس،ترس از تنهایی،نیاز مالی،نیاز جنسی و ...) رو عشق فرض میکنیم

یه جورایی سر لج افتاده بی دلیل 😒

دلشو ب دس بیار

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
یه جورایی سر لج افتاده بی دلیل 😒

مشکل از مادر ایشون نیست...مشکل از خود اون آقاست که هنوز نمیتونه برای خودش مستقلانه و مستحکم تصمیم بگیره...اون هم در مورد خصوصی ترین تصمیم زندگی هر انسانی یعنی انتخاب شریک زندگی مشترک...

تو تلاش نکن دعا هم نگیر چون اخر عاقبت خوشی نداره تهش اول به خدا توکل کن بعدم بذار واسه به دست اوردنت خود اقا پسر تلاش کنه اما اینو بدون وقتی خانوادش راضی نیستن باید جوری زندگی کنی که چهاذروز دیگه هم خودت هم شوهرت از خانوادش حرف نخورید من نمونش جلو چشمم جاریم با برادر شوهرم خانواده شوهرم راضی نبودن دختر رو‌بگیرن  بااینکه دختر داداش مادر شوهرم بود الان به کوچک ترین بحث یا دعوا میرسن یعنی هزارتا سرکوفت میشنون جفتشون