با یه اقا قصد ازدواج داشتیم در دوران دوستی بودیم که به خانوادش گفتن تا بتونیم بهم برسیم ولی بعدش خانوادش مخالفت کردن الانم مامانش همش دارع دنبال دختر میگرده که ما جداشیم 😥 هعی بدون اطلاع دادن میره خاستگاری خودش میبوره خودش میدوزه الانم میخواد به اجبار کاری کنه که با یه دختری ازدواج کنه ما همو خیلی دوست داریم ولی خو انقد که تو گوشش خوندن عشقمم نا امید شده یعنی دعایی وجود داره چون فقط تنها راهی که مونده و ازم بر میاد لطفا نصیحت نکنین چون گوششم واقعا پره و عشق هم که منطق سرش نمیشه😔🥀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداحافظ تا کنکور 1402😊 مطمئنم بعد پزشک شدنم دوباره میام این قول رو هم دارم توی امضام میدم 💪 پس قرار نیست زیر اش بزنم من به هدفام میرسم در هر دم بهش نزدیک تر میشوم از همین لحظه یعنی ساعته ۱۳:40روز ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ میرم ولی اگه شیطون رفت توجلدم و زودتر اومدم هم بهم بگین زود برو درساتو بخونم😁بعضی اوقات شیطونی میکنم🤪