2777
2789

سلام 

من پسرم یسال و بک ماهشه 

که حامله شدم 

شیر خودمو هم میخوره 

زایمانمم سزارین بوده 

الان هماتومم دارم و استراحتم ندارم یعنی ممکنه بلایی سر بچم بیاد؟ 

و بعد فاصله سزارین ۱سال و هشت ماه کم خطرناک نیس 

تورو خدا هر کی اطلاعات داره کمکم کنه

اصلا نگران نباش گلم من ۷ ماه بعد سزارینم باردار شدم و تا ۳ماهم بچمو شیر دادم بعدش شیر خشکیش کردم و الان بچه دومم که ۲ سال و دو ماهش صحیح و سالم داره نگام میکنه و در اقدام برای سومی هستم 

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم 9 ماهش بود حامله شدم الانم پسرم یک سال و دوماهشه..سزارین هم بودم... شیر خودمم میدادم.. سخت هست ولی میگذره.. هماتوم اکثرا جذب میشه 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
من پسرم 9 ماهش بود حامله شدم الانم پسرم یک سال و دوماهشه..سزارین هم بودم... شیر خودمم میدادم.. سخت ه ...

بچه شیر به شیر سخته؟؟؟ خیلی نگرانم

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
وای چقد خوب🤩🤩 من پسرم شیر خشک نمیخوره چجوری عادتش بدم ک بخوره؟

دکتر به من گفت وارد 3ماهگی شدی دیگه شیر نده به بچت چون هم واسه خودت ضرر داره هم دوتا بچه هات... 

کلارتوو سینه یه موادی ترشح میشه که خوردنش واسه بچع ضرر داره.. 

وای چقد خوب🤩🤩 من پسرم شیر خشک نمیخوره چجوری عادتش بدم ک بخوره؟

سخته ولی باید عادتش بدی من یک روز از صبح تا شب ساعت ۸ شیشه شیرشو پرت می‌کرد و می‌گفت مامان مم😥😭 اینقدر گریه کردم براش ولی ساعت ۸ و اینا بود از شدت گرسنگی تو بغل خودم شیشه شیرشو گرفت و خورد خداروشکر 

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 
ان شاءالله بسلامتی  تا کی دخترتو شیر دادی؟و الان چی میخوره

کامنت دادم عزیزم

من تا 3 ماهگیم شیر دادم... تقریبا 11 ماهش شده بود دخترم که از سینه گرفتمش... منتها چون لز قبل کمکی شیر خشک میدادم اذیت نشدم سر این جریان... 

الانم هم شیر خشک میخوره هم غذا

بچه شیر به شیر سخته؟؟؟ خیلی نگرانم

بالاخره سختی داره همسرت باید کمک حالت باشه... ولی باهم بزرگ میشن و تنها نیستن شیرینه... سختیش دو سال اوله بنظرم 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁