سلام دوستان.من ۱۱ ساله ازدواج کردم بماند که چقدر سختی کشیدم بخاطر اینکه خانوادش راضی نبودن اما خود شوهرم عاشق پروپاقرص بود از نظر تیپ و هیکل چون نه زایمان داشتم نه چیزی هنوز خوبم و چهرمم از همسرم خیلی بهتره خودشم حتی میگه.حالا اینا بکنار شوهرم خیلی خوب و مهربونو اختیار زندگی دست منه خودش خواسته چندبار ورشکست شد من مدیریتو گرفتم دستم دوباره تونستیم به جایی برسیم ایمان داره بهم محبت زیاد میکنه هرروز چندبار از محل کارش زنگمیزنه حالمو میپرسه خیانت نکرده تاحالا بهم احترام میزاره و تو همه چیز نظر منو میپرسه خلاصه خیلی خوبه حتی حاضره اموالشم به نام من بکنه اما من خودم اصراری ندارم به این کار چون باخودم میگم ممکنه حس سرخوردگی کنه.حالا مساله اینه ما بچه دار نمیشیم و مشکل هم از ایشونه سوالم اینه آیا اگر برعکس بود و مشکل از من بود بازم زندگیم انقد آرام و بی دردسر و بدون دخالت میگذشت ایا همسرم همین بود که الان هست
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان و بچسب که زندگیت خوبه به نظرم اما واگر نکن بیخودی زندگیت تلخ میشه🥰
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
بچه دار شدن واقعا بی اهمیت ترین مساله تو زندگی مشترکه.مگه حیوون هستیم که اگه بچه دار نشدیم قربونیمون کنن یا نسلمون منقرض شه. واقعا نمیدونم چرا اینجا اینقدر بزرگش میکنن
راستش اوایل ازدواجم تا زمانیکه خانوادش نمیدونستن ما بچه دار نمیشیم و مشکلم از من نیست خیلی اذیتم کردن اما حالا حتی نمیپرسن میرین دنبال درمان نمیرین انگار نه انگار هیچ اهمیتی نداره و جوری شده که این سکوت من تبدیل شده به عادت برای همه میخام بدونم اگه برعکس بود بازم اینجوری بود؟
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
راستش اوایل ازدواجم تا زمانیکه خانوادش نمیدونستن ما بچه دار نمیشیم و مشکلم از من نیست خیلی اذیتم کرد ...
معلومه که نه
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
شوهرت خوبه صد درصد همینجور بود آنقدر مردها بچه دار نمیشن پررو هم هستن خوب بودن شوهرت به هیچی ربط ندارد ذاتا خوبه تو هم قدر بدون و همون جور که اون هست جوابشو بده