2777
2789
عنوان

اگر برعکس بود بازم شوهرم اینجوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 27 پست
خب اگه بدونی نبوده واکنشت چیه؟!  اگه بدونی بوده واکنشت چیه؟!  یسری فکرا گناهه ،مثل فک ...

ببین صدای اعتراضی که سالها تو خودم نگهش داشتم و بروز ندادم انگار داره خفم میکنه نمیدونم چجوری توضیح بدم حس انتقام بهم دست میده همش میگم من هیچی نمیگم ینی بقیه هم دردمو نمیفهمن 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
راستش اوایل ازدواجم تا زمانیکه خانوادش نمیدونستن ما بچه دار نمیشیم و مشکلم از من نیست خیلی اذیتم کرد ...

مگه خانواده خودت بودن و مشکل از تو بود هی میومون جلو شوهرت پیگیر بشن؟قطعا نه!

شما هم شرایطت خوب بوده که موندی تو زندگی وگرنه با همین بهانه سالها قبل جدا شده بودی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین صدای اعتراضی که سالها تو خودم نگهش داشتم و بروز ندادم انگار داره خفم میکنه نمیدونم چجوری توضیح ...

این همونه که میگن ورق برمیگرده

آدما عجولن. اونا عجله کردن درباره ی شما 

شما عجله نکن توی توبیخ کردنشون 

بیخیال. ز ندگی تو خراب نکن.اگه میشه برو دکتر نازایی نمیشه بچه بیار از شیرخوارگاه.  ز ندگی تو خ ...

شوهرم گفت بیا برین اینکارو بکنیم درمان اندازه موهای سرم رفتم نشده فقط میمونه شیرخوارگاه که یبار شوهرم به مادرش گفت اونم گفت نه هیچی بچه خود ادم نمیشه مردم چی میگن شوهرم گفت گور بابای مردم زنم چی میشه گفت نه فکر میکنی نمیشه مردمو بیخیال شی .اینم بگم مادرشون به هیچ عنوان راز نگهدار نیست و ممکنه همین موضوع رو نقل مجالس کنه و مدتها باهاش سرگرم شه 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
راستش اوایل ازدواجم تا زمانیکه خانوادش نمیدونستن ما بچه دار نمیشیم و مشکلم از من نیست خیلی اذیتم کرد ...

احساس میکنی تو  زندگی خیلی گذشت کردی ودنبال تایید هستید و وقتی تایید بشی منتش رو سر شوهرت میزاری 

دنبال جنجال نباش شوهرت اگه بد بود با وجود مشکلش هم میتونست اذیتت کنه پس زنگیت را بکن ودنبال درمان هم باش 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
احساس میکنی تو  زندگی خیلی گذشت کردی ودنبال تایید هستید و وقتی تایید بشی منتش رو سر شوهرت میزار ...

دنبال تایید نیستم پست اخرمو بخون 

شوهرم گفت بیا برین اینکارو بکنیم درمان اندازه موهای سرم رفتم نشده فقط میمونه شیرخوارگاه که یبار شوهر ...

اتفاقا برو یک بچه بیار اول مطمئن شو بچه سالم و مریضی نداره و اینکه نوزاد چند روز باشه و دوم بزار به همه بگه اصلا اهمیت نده به حرف کسی شک نکن بقیه تو دلشون تشویق میکنن تو رو.چون بزرگترین کار خیر دنیا رو کردی بزار همه بدونن بچه آوردی مگه گناه کردی خودت مادر کردی یک بچه بی گناه صاحب خانواده

من جای تو بودم میاوردم و قبل مادر شوهرم خودم به همه می گفتم فرزند خونده اوردم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اتفاقا برو یک بچه بیار اول مطمئن شو بچه سالم و مریضی نداره و اینکه نوزاد چند روز باشه و دوم بزار به ...

تحمل تبعیضی که ممکنه بین این با بقیه نوه هاشون بزارنو ندارم چون با شناختی که ازشون دارم اینکارو خواهند کرد و این ارامشی که دارم دوباره از بین میره و جنگ اعصاب ۱۰ سال پیش شروع میشه از طرفی هم حس پوچی  بهم دست میده دلم میخاد مادربشم و شاهد رشدش باشم خسته شدم تو شهر غریبم هستم هیچکس از عامیلای خودم اینجا نیست

حساب خونواده اش با شوهرت جداست عزیزم , شاید خونواده اش چون فهمیدن مشکل از پسرشونه حرفی نمیزنن اما شوهرت واقعا خوبه و شکی نکن چون مردی که ذاتا خوب نباشه حتی تو این شرایط فک میکنه سرشکسته اس و میخوا د این حس رو با کوچیک کردن خانمش از بین ببره پس دنبال جنجال نباش زندگی کن 

حساب خونواده اش با شوهرت جداست عزیزم , شاید خونواده اش چون فهمیدن مشکل از پسرشونه حرفی نمیزنن اما شو ...

ممنونم🌹

تحمل تبعیضی که ممکنه بین این با بقیه نوه هاشون بزارنو ندارم چون با شناختی که ازشون دارم اینکارو خواه ...

تبعیض بزار خوب مگه مهم اصلا

تو بهش محبت کن تو براش مادری کن

تو میخوای خودت مادر کنی نه اون مادر بزرگ

بزار اصلا نگاهش نکنه مهم نیست که 

مادری کن براش یادت باشه مادر بودن فقط به زاییدن نیست به حمایت کردن 

اصلا باهاش دعوا نکن بحث نکن اگه تحویلش نگرفتن و .... حرفی نزن.تو این کار کن ببین خدا چطوری جوابت میده 

تو بهترین زن هستی چون با این مشکل شوهرت  

زندگی کردی الان مادر یک فرشته میخوای بشی

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر