2777
2789
عنوان

زندگی در اپارتمان با خانواده ی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اگه شوهرت شرایطش رو داره مستقل شو اگه هم نداره که فقط روابطتت رو کمتر کن...رفت و امدت و همه چیز ...

گاهی شوهرم تحت تاثیر حرفاشون قرار میگیره

هیچ جوره دست  بردار نیستن مدام حرف و حدیث درست میکنن واسم

دیگ خسته شدم بخدا

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
چرا من حسودی میکنم پس اصلااا اهل دخالت و حال پرسیدن از من و فضولی نیستن اصلا انگار نه انگار من وجود ...

حالتو خریدارم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
۳۴ سالمه

برا من اینقد جنجال درست میکردم ولی من فقط خونسرد بودم و جواب نمیدادم و‌کار خودمو میکردم، مثلا هر کاری کردن جای وسایل این اتاق و اون اتاق رو جدا کنم نکردم، نه جواب میدادم که بی احترامی شه نه سلیقمو عوض میکردم

یا مثلاً میخواستن حرف بزنن میگفتن اینو چند گرفتی قیمتشو میگفتم اگر حرفی هم میزدن هیچ جوابی نمیدادم

دیگه کم کم دخالتشون کمتر شد

شما که داری امضامو میخونی، لطفا برا کار پیدا کردن همسرم یه صلوات بفرست.

یک دوستی دارم. مادرشوهرش خیلی دخالت میکرد. 

بعد این دوستم درب خانه را از داخل قفل میکرد و مادرشوهره می اومد جلوی در خونه و در میزد آنها اصلا در را باز نمی‌کردند. و بعدش می‌گفتند خواب بودیم. و تلفن را هم از برق می‌کشیدند. و گوشی ها روی سایلنت بود. 

این دوستم موقعی که می‌خواست از خونه بره بیرون با شوهرش و بچه یواشکی می‌رفتند. و دوست نداشت مادرشوهرش هم همراه اینها بیاد. سریع از راه پله می‌رفتند و می پریدن توی ماشین و میرفتن بیرون. 

اخه تو شهر خودم راحت ترم تا اینکه بخام انتقالی بگیرم

سلام چ رشته ایی میخونید؟

قبلا لیسانس داشتید دوباره کنکور دادید علوم پزشکی قبول شدبد؟ اخه منم میخوام دوباره بخونم ... خواستم بپرسم چقدر خوندید و کلاس ایناهم رفتید و...؟؟

واسه سوال خودتونم واقعا نمیدونم مشکل خانواده شوهرا با عروس چیه هرکاری هم بکنی براشون باز برات توی قیافن.. اونوقت جاری ک هیچ محلشون نمیزاره و همش مسخرشون میکنه عزیزدلشونه و هیچ کاری ندارن باهاش.. 

ب اونا میگن چزی نگید بدشون میاد اونوقت واسه ما تا فیهاخالدونمون نظر میدن و غر غر میکنن

متاسفانه بخاطر همسر هیچ کاری نمیتونیم بکنیم 

شماهم فقط سعی کن درست خوب بخونی و جایگاه شغلی پیدا کنی 

درآمد بهتر شما و همسرت یعنی شرایط مالی بهتر و مستقل شدن 

واسه کسایی ک برامون توی قیافن قیافه بگیریم بهتره 

احتمال99 درصد بهت غبطه میخورن ک رشتت خوبه 

موفق باشی دوست همدرد مجازی🌹🌷

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یک دوستی دارم. مادرشوهرش خیلی دخالت میکرد.  بعد این دوستم درب خانه را از داخل قفل میکرد و مادر ...

خب خیلی سخته که همیسه پنهونی بخای جایی بری

خوبه که همسرش هم همکاری میکرده

چرا من حسودی میکنم پس اصلااا اهل دخالت و حال پرسیدن از من و فضولی نیستن اصلا انگار نه انگار من وجود ...

به خدا خیلی خوبه دخالت نمی‌کنند. 

دوست من میگه مادرشوهرش روزی چهار بار میاد بالا. 

دوستم میگه توی خونه میخواد راحت باشه. لباس لختی بپوشه. تاپ و شلوارک کوتاه. ولی مادرشوهرش همش میاد خونشون. 

سلام چ رشته ایی میخونید؟ قبلا لیسانس داشتید دوباره کنکور دادید علوم پزشکی قبول شدبد؟ اخه منم میخوام ...

۴ سال پشت کنکور بودم

موقعی هم که ازدواج کردم ترک تحصیل کردم دوباره ادامه دادم کلی کلاس رفتم تا بالاخره بینایی سنجی قبول شدم