2777
2789

دنیا برعکس شده جا اینکه تو نخای شونرت نمیخاد😑😑🤩

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
به خدا دلم خیلی میگیره وقتی موعد پریودم میرسه انگار به آخر دنیا میرسم . خیلی دلم پره . هرشب خواب میب ...

الهی خدا خیلی زود ی نی نی ناز بده بهت عزیزم دعات میکنم

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاضر شدم رفتیم دکتر گفت باید سونو بدی اگه قلب بچه تشکیل شده باشه سقط نمیکنن. رفتیم سونو دادیم 5هفته ...

فدات بشم عزیزم⁦♥️⁩🥺⁦♥️⁩

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
گوش میکنید.. یا برا خودم میگم😔😔خیلی دلم غم داره

بگو

خانوم دکتر هم گفت من سقط نمیکنم برید فکرتون و بکنید شوهرم گفت ما فکرامون و کردیم.. ایشون هم گفتن نه برید.. بادکتر هم بحث کرد.. خلاصه از مطب با چشم گریون اومدم..رفتیم یه جای دیگه اونجا که قشنگ جلو همه گفت من اینو نمیخوام بچشو هم نمیخوام.. باید سقط بشه.. درکمال بی رحمی..اونجا هم دکتر گفت نمیشه.. ما اون روز حدود 5 تا دکتر منو کشوند برد😔😔اینقدر از من و بچم متنفر بود

اینم بگم دوشبی که فهمید من باردارم اصلا نیومد خونه😔😔دیروز پیام داد حاضر شو یک نفرو پیدا کردم. رفتیم یه خانوم بود غیر قانونی سقط می‌کرد.. گفت میام خونتون واست انجام میدم.. دیشب قرار بود بیاد.. شوهرم خیلی خوشحال بود که بچشو میکشه 

اینم بگم دوشبی که فهمید من باردارم اصلا نیومد خونه😔😔دیروز پیام داد حاضر شو یک نفرو پیدا کردم. رفتی ...

خدا لعنتش کنه عصابم داغون بود داغون تر شد چجوری تحملش میکنی خدایی

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧

دیشب قرار بود بیاد من رفتم دوش گرفتم که تمیز باشم.. کل این ساعت ها فقط گریه میکردم به بخت بدم. دیروز بعداظهر شوهرم اومد خونه باهام صحبت می‌کرد.. منم باخودم عهد کرده بودم بعد این ماجرا اصلا فکر کنم شوهرم مرده.. جوابشو ندادم.. بعدش دعوامگ شد گفتم تو زن و بچه دیگه داری واسه همین من و بچمو نمیخوای.. اونم گفت من زیر زبونم مزه کرده.. تازه فهمیدم عشق و حال چیه.. تو مثل مرده هایی.. تو بلد نیستی😔😔

بمیرم الهی

چ شوهر بدی داری شرایطشو داری ازش جداشی؟؟

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).

دیوونم بیام پیش تو.. تو ببخشید خوب ارضا نمیشی😔😔قلبمو هزار تیکه کرد.. بعدش کنترل و زد به دیوار.. گلدونامو پرت کرد روی فرشاتا دوساعت فقط جارو می‌کشیدم.. با لگد زدم به پام هنوز میلنگم