[QUOTE=195332267]حدودا 15 روز از پریودم عقب افتاده بود.. پریروز بی بی چک خریدم و مثبت شد.. خیلی ناراحت شدم چون همسرم ...[/QUOTEلطفا درخواست دوستی و قبول کنید .
اما گفتم حالا که خدا اینو به ما داده شاید این یه فرصته.. اومدم به همسرم گفتم اونم محکم گفت هرطور سده باید سقطش کنی.. اصلا مات موندم.. گفت میرم یه بی بی چک دیگه میخرم. اینم بگم که من به پسر 6 ساله هم دارم
ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️
یه بی بی دیگه خرید اونم مثبت شد وقتی دید مثبته تو صورتم پرت کرد.. گفت من کار ندارم باید سقط بشه. گفتم بزار بمونه شاید زندگیمون بهتر سد گفت نه.. همین که گفتم.. اینقدر گریه کردم 😔😔همونجا گفت حاضر شو بریم دکتر
به خدا دلم خیلی میگیره وقتی موعد پریودم میرسه انگار به آخر دنیا میرسم . خیلی دلم پره . هرشب خواب میبینم بچه دارم و تو بغلمه . وقتی بیدار میشم میبینم خواب و خیال بوده
حاضر شدم رفتیم دکتر گفت باید سونو بدی اگه قلب بچه تشکیل شده باشه سقط نمیکنن. رفتیم سونو دادیم 5هفته و شش روزش بود.. قلبش هنوز نمیزد بچم😔😔بعد به یه دکتر معرفیمون کردن.. رفتیم ایشون گفتن چرا میخواید سقط کنید شوهرم گفت ما میخوایم طلاق بگیریم این بچه اضافه است.. قلبم شکست.. بدجور.. منم گفتم من بچمو میخوام شوهرم نمیخواد.. تو مطب دعوامون شد جلو یک عالمه خانووم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت