2777
2789
عنوان

کسی طلسم جدایی گرفته تابحال

237 بازدید | 37 پست

خانوما فرض کنین دوتا بچه دارین وشوهرتون زیر سرش بلند شده زنی رو دوس داره میخاد بگیرتش واسه نجات زندگیتون طلسم جدایی و دعا میگیرین؟

نه چیزی که از طریق شیاطین و اجنه باشه خیری توش نیست اونا یه کار واست بکنن هزار چیز با ارزش جاش ازت میگیرن مگه دیوانه ام حالا مگه شوهری که زیر سرش بلند شده چه تحفه ای هست به خاطرش بخوام خودمو درگیر یه سری موجود کنم 

اگرم یه وقت بخوام کاری کنم دعا میکنم خواست خدا بود شد چه بهتر نشدم حتما اینجوری بهتر بوده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ممکنه بچه هاش ازش بگیره ببره زیر دس یه هرزه

گفتم که از خدا بخواد خدا هم کمک میکنه ببخشید مگه خدا نمیتونه خواستش بهش بده که بره سراغ شیطان این کار کفره و انجام دهنده اش مورد لعن خدا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه چیزی که از طریق شیاطین و اجنه باشه خیری توش نیست اونا یه کار واست بکنن هزار چیز با ارزش جاش ازت م ...

شوهرم هیچ تحفه ای نیست ازش متنفرم ولی دارم حرصمیخورم که بخاطر یه هرزه قید زن و بچش رو زده بچش از چشمش افتاده میخوام یکاری بکنم بهم بخوره بینشون

شوهرم هیچ تحفه ای نیست ازش متنفرم ولی دارم حرصمیخورم که بخاطر یه هرزه قید زن و بچش رو زده بچش از چشم ...

خب جاش ازت انرژی ببرن یا یه سر سوزن هسته معنوی تو بردارن به نظرت ارزشش داره؟ اونا مجانی کاری برات انجام نمیدن