2777
2789
عنوان

خانوما لطفااین خانوم بی شخصیتو گزارش بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4262 بازدید | 201 پست
مثلا الان فهمیدیم اسم فامیلش چیه خدایاا

اره چقد گیجی تو دخترررررر اههههه

زوم کن رو عکس کل تاریخچه خانواده اسی مادرش پدرش پدرشوهر خانواده شوهر همشو میبینی

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
من مومن نیستم من گفتم حق با استارتره بعد گفتم اینجوری که اون خانم توهین کرده حتما دلیل خاصی داشته ...

تروخدا طرفداریشه نکن اگه میخوای طرفداریه یه ادم بی ادب وکنی بری بیرون ونمک نپاشی الکی روزخم ممنون میشم

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب یه نفر به بچه اش توهین کرده مرض که نداره همه را ببنده به فحش

شما خیلی ازش دفاع می‌کنی پسوند اسماتون هم شبیه همه،خودش نیستی؟؟؟

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
خب مشخصه ب بچش چیزی گفتن و اینقدر عصبیه

یکی به بچش حرف زده بایدبیادهمه وببنده به فحش؟

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

حالا خانومهای دیگه باهم دعوا نکنن..احتمالا رو بچه اش حساس بوده و از نظرات ناراحت شده.ولی کلا فحش و نفرین بخاطر انرژی منفی که داره اول به خود شخص برمیگرده.اصلا کار درستی نیست

اره چقد گیجی تو دخترررررر اههههه زوم کن رو عکس کل تاریخچه خانواده اسی مادرش پدرش پدرشوهر خانواده شو ...

😂😂😂😂😂😂😂

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
من مومن نیستم من گفتم حق با استارتره بعد گفتم اینجوری که اون خانم توهین کرده حتما دلیل خاصی داشته ...

این‌چیزایی که من خوندم از توهین گذشته    منم مشکل داشته باشم برم مردمو ببندم به فوش

ببین این که کاربر نی نی سایته هیچ.من دوست ۱۳ ساله ام سر یه موضوعی تو چت چنان حرفهایی تو گروهدبهم زد اصلا بعد از سهدسال ننیتونم حضم کنم.دقیقا لحن حرف زدنش مثل این خانم بود.همون موقع تموم شد واسم مرد.

شایداصلازن نیست آخه بددهنی تااین حدبعیده ازخانوما😓

همینوبگو

منم ی تایپک زدم براش 😡😡😡😡

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
اونجوری که بچه ها توضیح دادن گفته مثلا ( عک سه کله ) اومده بنویسه عکسه کله اشتباه تایپی شده بهش ...

ارع منم بودم هرچی بهش گفتن عکسه کله این فک کرد گفتن سه کله...اصلا مگه سه کله وجود داره؟

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
من هیچ توهینی ن به بچه اش کردم ن چیزی من فقط دیشب توتایپکش گفتم لطفابابقیه درست صحبت کن برگشت به من ...

میشه لینک تایپکو بدی ؟؟؟

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

من کلا تعریف میکنم ک عکس گذاشت پست اوللل

گف کسی تایپ نکنه فقد کله بود ینی مو

ما گفتیم خب میگ کثافت بیشخصیت تایپ نکن

دعوا شروع شد

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀