2777
2789
عنوان

خانوما لطفااین خانوم بی شخصیتو گزارش بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4262 بازدید | 201 پست
استارتر من این تاپیک رو خوندم که اسکرین گذاشتی  خود شما هم فحش دادید  کلمه ی هرجایی رو ا ...

اون تایپیکی که هم قبلش مال خودش بود وترکید شمابودی که اون اول شروع کنه به خانواده ی من فحش ناموسی داد؟ن وقتی نبودی قضاوت نکن

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر من این تاپیک رو خوندم که اسکرین گذاشتی  خود شما هم فحش دادید  کلمه ی هرجایی رو ا ...

چون فوش داد بهش از همه جهت جداواباد و اینا

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

ملت ما بی ادبیای خودشونو‌نمیبینن .اینکه اون بیشعوره حرف بد زده شکی‌نیس ولی وقتی یکی دیگه ام‌جواب بیشعوریو با بیشعوری بده دیگه نبایدادعای شعور و فرهنگ کنه

@sara14000    

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩
اکر مومنی خدا تو قرانشم گفته  اگه کسی اذیتت کرد در همون حد باید تلافی کنی نه بیشتر

من مومن نیستم

من گفتم حق با استارتره

بعد گفتم اینجوری که اون خانم توهین کرده حتما دلیل خاصی داشته

الان که کامنتا خوندم معلومه به بچه اش گفتن عقب افتاده

حرف شما درسته خدا همچین حرفی زده

ولی همین خدا گفته تا اونجایی که امکانش هست ببخشید

تنها چیزی که میدونم ادم بی جهت به کسی توهین نمیکنه

البته حالا شاید یه نفر دیگه حرفی زده اون خانم اشتباهی استارتر را خطاب قرار داده

زدم۳بار نشد پاک

حالا اگه سیاسی بود ترکیده بود

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
من میشناسمش جدی میگم😐😂

ولکن الان میاد شرمیکنه🤣🤣

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
حالا اگه سیاسی بود ترکیده بود

میبینی😏

بچشو مسخره کردن کدوم بیشعوری گفته سه کله 

اونجوری که بچه ها توضیح دادن گفته مثلا ( عک سه کله )

اومده بنویسه عکسه کله اشتباه تایپی شده

بهشم گفتن که اشتباه تایپیه باز فحاشی کرده

بخون تاپیک یکی مونده به آخرش رو

البته من ندیدم فقط توضیحات بچه ها رو خوندم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️