دوستان این خانوم دیشب توی یه تایپیک زدبه همه فحش میداد به نی نی سایتیا بعدمن وچندتاخانوم که بهش حرف زدیم چرافحش میدی بعدرفت تایپیکاش وبشت ازدیشببب کل تایپیکامن وبه فحش کشونده توتایپیکا خودش تگم میکنه فحش ونفرین لطفاگزارشش بزنین این بیشعوربی شخصیتو نی نی یارررر پس اینجا چه کاره ای تو چرا تعلیق نمیشه این خانوم ازدیشب سایتو به فحش بسته
@نی_نی_یار_3
@نی_نی_یار_5
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
من مومن نیستم من گفتم حق با استارتره بعد گفتم اینجوری که اون خانم توهین کرده حتما دلیل خاصی داشته ...
تروخدا طرفداریشه نکن اگه میخوای طرفداریه یه ادم بی ادب وکنی بری بیرون ونمک نپاشی الکی روزخم ممنون میشم
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا خانومهای دیگه باهم دعوا نکنن..احتمالا رو بچه اش حساس بوده و از نظرات ناراحت شده.ولی کلا فحش و نفرین بخاطر انرژی منفی که داره اول به خود شخص برمیگرده.اصلا کار درستی نیست
ببین این که کاربر نی نی سایته هیچ.من دوست ۱۳ ساله ام سر یه موضوعی تو چت چنان حرفهایی تو گروهدبهم زد اصلا بعد از سهدسال ننیتونم حضم کنم.دقیقا لحن حرف زدنش مثل این خانم بود.همون موقع تموم شد واسم مرد.