2777
2789
عنوان

خانوما لطفااین خانوم بی شخصیتو گزارش بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4262 بازدید | 201 پست
@نی_نی_یار_5     ممنون میشم بترکونیدش

مرسی که تگ کردی

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق این یه تیکش شدم میگه مامان بخاطر تو جر خورد😂😂😂😂😂😂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
دریا جان   توهین کرده  باید گزارش بزنه   الان این خانم حق داره این همه بی ادبی کنه&nb ...

اره حق داره

ولی چیزی که من متوجه شدم به بچه اش گفتن عقب افتاده واسه همین ناراحت شده 

چی بگم

من گفتم شاید اشتی کنن همین

مرسی عزیزم

این چه حرفیه میزنی چرا بهش توهین میکنی خوبه منم یه حرف به تو بزنم رعایت کن لطفا

نکنه ت خدشی حقشه هرچی بگیم😏

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
من رفتم تاپيك اون خانوم @sara14000    رو ديدم كه در مورد سر بچه بود متنشو پاك كرده يا چي ...

عزیزم تایپیکی که شروع کرد به فحاشی دیشب ترکید دوباره تایپک زد لطفاتگش نکن همچین ادم‌بی شخصیتی وتوی تایپیک من لطفا تگشو بردار نمیخوام بیادصدتاحرف بزنه فقط نی نی یارتگ‌کن

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
نی نی یار این عوضیی وکه توهمی وروانی وتعلیق کن @نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5   ...

اره منم بودم تو تاپیکش خیلی بیتربیت و بی شخصیت بود 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
اتیش بیار معرکه نشو شاید این دونفر بخان باهم اشتی کنن این حرفا چیه میزنی دلت خنک میشه اون کاربریش ...

شما هم که کلا میخوای کاربری همه رو توی سایت نگه داری   

ولی قبول کن توی هر جامعه ای اونایی که یه سری هنجارها وقوانین رو رعایت نکنن حذف میشن،  این حجم از دلسوزی شما بی معنیه.

نمیدونم کجاست    میخواید تگش کنم

بله گلم ممنون میشم

این چه حرفیه میزنی چرا بهش توهین میکنی خوبه منم یه حرف به تو بزنم رعایت کن لطفا

به تو چ ربطی داره کاسه داغتر از آش شدی؟

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛