دوستان این خانوم دیشب توی یه تایپیک زدبه همه فحش میداد به نی نی سایتیا بعدمن وچندتاخانوم که بهش حرف زدیم چرافحش میدی بعدرفت تایپیکاش وبشت ازدیشببب کل تایپیکامن وبه فحش کشونده توتایپیکا خودش تگم میکنه فحش ونفرین لطفاگزارشش بزنین این بیشعوربی شخصیتو نی نی یارررر پس اینجا چه کاره ای تو چرا تعلیق نمیشه این خانوم ازدیشب سایتو به فحش بسته
@نی_نی_یار_3
@نی_نی_یار_5
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
من رفتم تاپيك اون خانوم @sara14000 رو ديدم كه در مورد سر بچه بود متنشو پاك كرده يا چي ...
عزیزم تایپیکی که شروع کرد به فحاشی دیشب ترکید دوباره تایپک زد لطفاتگش نکن همچین ادمبی شخصیتی وتوی تایپیک من لطفا تگشو بردار نمیخوام بیادصدتاحرف بزنه فقط نی نی یارتگکن
نی نی یار این عوضیی وکه توهمی وروانی وتعلیق کن @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_5 ...
اره منم بودم تو تاپیکش خیلی بیتربیت و بی شخصیت بود
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞