2777
2789
دعای مقاتل بن سلیمان تو مفاتیح هست۱۰۰ بار باید بی وقفه خونده بشه...تقریبا ۲ ساعت زمان میبره چله ...

قربون محبتتون عزیز دلم یک دنیا تشکر خیلی لطف کردین دستتون درد نکنه خیلی ممنون ایشالا هرچی از خدا میخاین بهتون بده فداتون بشم عزیزم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ختم چهل روزه سوره یس و زیارت عاشورا.چهل روز نیت کردم (چهل روز بدون وقفه )هر روز صبح زیارت عاشورا تا ...

عزیزززززم خداروشکر 

ممنو ک جواب دادین حتما عزیزم یک دنیا تشکر خیلی لطف کردین دستتون درد نکنه گلم ممنونم 

عزیزززززم خداروشکر  ممنو ک جواب دادین حتما عزیزم یک دنیا تشکر خیلی لطف کردین دستتون درد نکنه گ ...

قربونت برم.ان شالله به زودی زود به حاجت قلبیت میرسی.توکلت به خدا باشه.

التماس دعا.

منم برات دعا میکنم و صلوات میفرستم تا به حاجتت برسی

124000 صلوات صلوات ب شهید هادی  ذکر یا ابوالفضل  ذکر یاخالق  چله سوره ی واقعه ذک ...

چله بسم االله الرحمن الرحیم  خیلی خوبه

چله حدیث کسا و زیارت عاشورا هم همینطور

چله سوره حشر هم خیلی خوبه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
فداتشم نه بابا این چ حرفیه خواهش میکنم. واسه ی آشتی باشوهرم تا مرز طلاق رفتیم

چقد خوب😍خداروشکر ان‌شاءالله به حاجات دیگتم به زودی برسی عزیزم

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
قربونت برم.ان شالله به زودی زود به حاجت قلبیت میرسی.توکلت به خدا باشه. التماس دعا. منم برات دعا می ...

قربون محبتت عزیز دلم لطف میکنید خانومی یک دنیا تشکر ایشالا همه حاجت روا بشن ماهم قاطیه دوستان

فدات بشم من عزیزم ممنون گلم خیلی لطف کردین دستتون درد نکنه ❤️

خواهش میکنم،به نیت حاجت رواییت سوره قدر میخونم انشاالله حاجت روا بشی بزودی

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
ای جونم عزیزم قربونشون برررم. ایشالا ب حق 5 تن هرچی از خدا میخاین بهتون بده  چند روزه حاجت رو ...

فداتشم 🥰🥰دقیق یادم نیس ببخشید عزیزم

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
چجوری بخونم 40 روز روزی 1بار؟

اره هرروز یبار تا ۴۰روز 

روش دوم : از شنبه شرومیشه شنبه پنج بار یکشنبه پنج بار دوشنبه پنج بار تا جمعه که جمعه ۱۱بار میخونیش ؛ بعد هربار خوندنش یبارم سوره نصر وبخون تا پنج هفته به نیت پنج تن ، تو یکی ازاین هفته ها حاجتتبراورده میشه ؛ یعنی اگه حاجتت شرعی وبه صلاحت باش خدابرات فتحش میکنه؛  

ازنمازشب؛ از۱۲۴۰۰۰صلوات

۱۲۴۰۰۰صلوات که ۱۱۰۰۰تاش مونده بود تموم شه حاجتمو گرفتم ، نمازشبم یه مشکل بزرگ داشتم تو همین نی نی سایت گفتن که تنها دعایی که به عرش نمیرسه نمازشب ؛ یعنی تو نماز شب خدا شخصن میاد پایین تاحاجتاروبنویسه؛ این حرف رومن اثرکردپاشدم وضو گرفتم نمازوشرو کردم ( از اول نماز نتونستم خودمو کنترل کنم یعنی بی اختیار اشک می ریختم؛ ازته دل گریه کردم گفتم ای خدا اگه منو قابل دونستی و اومدی به دست امام حسینت حاجتمو بده ، همون شب اول تا توخاب دیدم امام حسین وبرادراش توآسمونن ودارن یه چیزایی بین مردم پخش میکنن فک کن ۳۰نفروردمیکنن به یکی میدن ؛ قربون امام حسین برم منو صدا زد برگشتم نگاش کردم  یه شال سبز انداخت تو بغلم قشنگ یادمه یه شال سبز بود گرفتمش، یهو ازخاب پریدم ؛ ولی به خوندن نمازشب ادامه دادم چن روز بیشتر طول نکشید یه ماه نشد مشکلم حل شد