2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون میگن خونه فامیل نرو؟

434 بازدید | 28 پست

شوهرمن بعضی اخلاقاش خوبه ولی یه سری از اخلاقاش مزخرفه مثلا خودش با دوستاش میره بیرون گردش ولی وقتی من میگم که میخوام برم خونه فامیل نمیزاره دعوا راه میندازه منم میگم پس چرا خودت میری با دوستات به من که میاد نمیزاری میگه مرد باید بیرون باشه زن خونه میگه کرونا هس بچه داری بشین خونه ولی هیچ کدوم از دلایلش قانعم نمیکنه وقتی دورو بری هامو میبینم که همه جا میرن متنفر میشم از زندگی خواهشا نگین طلاق بگیر چون بچه دارم و اینکه طلاق به این راحتی نیس ولی اگه کسی هس که شوهرش اینجوری بوده و درست شده منم راهنمایی کنه ممنون 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تازه ازدواج کردی طبیعیه  چون کم کم اخلاقش درست میشه من وقتی عقد بودم همین مشکلو داشتم یه سال عقد بودم ولی خدار شکر الان خوبه

قربون خودم برم نه عملیم  و نه فتوشاپم  زشت اورجینالم ادم باس صادق باشه😌😌😌😌😌یارو موهاشو مثل تازه عروس ها رنگ کرده اونوقت واسه ما حرف از مردانگی میزنه 😏😏😏اونی که مثل خر رفته یه روزی مثل سگ بر میگرده👎👎به بعضی ها باید گفت چقدر  بدم که گوه مارو نخوری 😌😌😌😌اگه گوه خوری شغل بود خیلی ها کار آفرین بودن 🤦‍♀️🤦‍♀️بعضی ها مثل دسته ی صندلی سینما هستن معلوم نیست مال تو هستش یا مال بغل دستیت🤔نه حوصله ی ادم های جدید هست و نه توان  تحمل ادم های قدیم کلا ریدییییم 😐😐😐😐😐
توام نزار اون بره بگو هرجا میری ماروهم ببر... 

اخه اون با دوستاش میره منم پیش مردا نمیرم خودشم سعی میکنم که نزارم بره ولی حرف منو گوش نمیده 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

مال منم همینطوره ولی میبینم حق داره میگه مثلا خاله ام یه هفته اس اومده ازتهران اینجا بچه هاش تا تلوزیون مامانمووخراب کردن اومدم خونه به شوهرم میگم ممنونم نمیزاری رفتوامدکنم باهاشون این یه مدلشه یه مدل دیگه هم اینه همه دوسدارن بفهمن توزندگی ادم چه خبره براهمینرفتوامدمیکنن شوهرم حتی به خواهراشم میگه کروناهستش نیایدخونمون همه جاروشمامیگردید مریضیشم اخرش مامیگیریم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
با دوستاتم نمیذاره بری بیرون ؟

من قبلا دوست داشتم ولی بعد ازدواج بهم زدم با همشون نذاشت الانم فقط خونه مامانم اینا میزاره و خونه پدر شوهر اینا اما واقعا فامیل هام وقتی بهم طعنه میزنن که زندانی هستی از ته دل ناراحت میشم

اخه اون با دوستاش میره منم پیش مردا نمیرم خودشم سعی میکنم که نزارم بره ولی حرف منو گوش نمیده 

اشتباهت همینه ک میگی نمیرم.. وفتی بگی میام اونم مجبوذه نره

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
منم دقیقا شوهرم همینجوریه و درستم نمیشه چون زورگو هستن ما زورمون بهشون نمیرسه😞

اره نمیدونم چیکار کنم اصلا به حرفام توجهی نمیکنه