2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون میگن خونه فامیل نرو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 28 پست

شوهر من🤣🤣حتی دو سه ماه نذاش برم خونه ی پدرم ..مردایی ک احساس تملک زیادی دارن و دوست دارن امکان داره بیشتر نذارن یا اینکه شما جایی میری بعد برگشتن زیاد خاطره تعریف میکنید یا قیاس میکنید زندگی رو با بقیه..و شوهرت ب دنبال آرامش خاطره ک شمارو محدود کرده ..سرش غر نزن و نذاش جایی هم بری برات مهم نباشه...خواستی جایی بری مثلا بگو دلم تنگ شده برا فلانی ..کاش میشد ببینیمشون  در همین حد

دیگه اینکه بگی چرا خودت میری من من نرم یا هر چی

[QUOTE=195317519]اگه اونجور بود منم نمیذارم بره خلاصه تفریحش رو یجوری کوفت میکنم حق با تو هست چطوری کوفت کنم وقتی میگم با دوستات نرو اگه میری بذار منم ازاد باشم قبول نمیکنه حتی دعوا هم راه میندازم ولی بدتر میشه دیگه نمیدونم چه کنم بریدم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا دوست داشتم ولی بعد ازدواج بهم زدم با همشون نذاشت الانم فقط خونه مامانم اینا میزاره و خونه پد ...

خیلی سخته واقعا

ولی سعی کن دوتایی برید اگه تنهایی نمیذاره

قرار نیست همیشه بری خونه فامیل و تو روزای خوش باهم برید

اگه تازه ازدواج کردی طبیعیه  چون کم کم اخلاقش درست میشه من وقتی عقد بودم همین مشکلو داشتم یه سا ...

نه بابا 5 ساله همینه 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
اخه اون با دوستاش میره منم پیش مردا نمیرم خودشم سعی میکنم که نزارم بره ولی حرف منو گوش نمیده

کارت اشتباس...زندگی میدون جنگه مگه؟زبون خوش چیزی رو درست کرد درست کرد..نکرد ک هیچ..ازش نظر خواهی کن ک واسه تنوع و باز شدن دلت ب نظرت کجاها برم چکار کنم ‌‌‌...یه مدت لجبازی رو بذار  کنار ان شالله بهتر میشه

اره نمیدونم چیکار کنم اصلا به حرفام توجهی نمیکنه 

هیچ کاری نکن فقط خودتو وفق بده چون بهش فکر کنی اعصابت خوردمیشه

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️
خیلی سخته واقعا ولی سعی کن دوتایی برید اگه تنهایی نمیذاره قرار نیست همیشه بری خونه فامیل و تو روزا ...

دوتایی هم میریم بیرون پارک اینا یه دوستی هم داشت با اونا میرفتیم بیرون اونم زن داشت تازگی با اونام بهم زدیم دیگه نمیریم منم میگم تو با دوستات میری خوش گذرونی بذار منم برم فامیل هامو ببینم هوام عوض شه ولی کو گوش شنوا

کارت اشتباس...زندگی میدون جنگه مگه؟زبون خوش چیزی رو درست کرد درست کرد..نکرد ک هیچ..ازش نظر خواهی کن ...

بعضی وقتا با زبون خوش هم میگم و از ش دلیل میخوام ولی گاها دیگه نمیتونم صبر کنم و دعوام میشه انشاءالله که درست شه 

هیچ کاری نکن فقط خودتو وفق بده چون بهش فکر کنی اعصابت خوردمیشه

فک کنم باید تا اخر عمر تحمل کنم این شرایطو

بابای منم اینجوری بود الان نزدیک ۶۰ سالشه هنوزم همونجوریه 

وای پس شوهر منم درس نمیشه     

شوهره منم دوبار برم بیرون بار سوم صداش درمیاد نمیدونم چرا مردای ایرانی اینجورین

بخاطر این اخلاقاش دارم ازش سرد میشم انگار اسیر گرفته

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
روی صبر خودت کار کن..نمی داره کلاسی چیزی بدی!؟ 

بهش نگفتم چون بچه کوچیک دارم نمیشه که برم هم اینکه خانه دارم به کلاس نمیرسم اما دلم میخواد با دوست و اشنا رفت و امد کنم که نمیذاره 

شوهره منم دوبار برم بیرون بار سوم صداش درمیاد نمیدونم چرا مردای ایرانی اینجورین بخاطر این اخلاقاش د ...

ااه همه شون یه اخلاقای گندی دارن