2777
2789

سلام بچه ها اومدم نینیسایت ک ی خبر بدم ک حواسای مادر پدر ها خیلی ب بچه هاشون باشه شنیدم یک گردهی پیدا شده چند هزار نفره تو کل ایران پخش شدن و بچه ها رو میدزدن دیروز هم یکی از بچه های همشهریا ی مارو داشتن میدزدیدن ک مادرش فهمیده و دادو بیداد کرده و رفتن دنیالشون گرفتنشون سه تا مرد بودن کلی زدنشون اونام گفتن مازیادیم ما رو گرفتین بقیه رو میخاین چ کار کنین شهر ما کوچبکه اخبار زود میپیچه تو رو خدا حواساتون باشه بچه هاتون مواظب باشید ....

ی بچه ببینن تنها سریع میدزدن یا میان در خونه ها در میزنن اگ بچه بیاد دم در میبرنش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا گفته شده.... بعصیا تکذیبش کردن..... 

اما حالا باشن یا نباشن..... دیگه مثل قبل نمیشه بچه ها رو فرستاد تو کوچه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
جیییییییییغ منو ندزدن خداااا😭

گنده بکارو نمیدزدن که😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

فقط اعترافاشون😐

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤