2777
2789
عنوان

خطر خطر ....حواساتون ب بچه هاتون باشه مادر پدر ها

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 33 پست
قبلا گفته شده.... بعصیا تکذیبش کردن.....  اما حالا باشن یا نباشن..... دیگه مثل قبل نمیشه بچه ه ...

ن دروغ نیس خودم دیروز همسایمون تعریف میکرد ک ی بچه رو دختر بچه ۳ساله رو از دم خونشون دزدیدن مادرش با پای لخت اومده بود تو کوچه جیغ و داد میکرد همه سوار ماشیناشون شدن رفتن دنبالشون جلوشونو گرفتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیستم اخه گنده بک از دور ببینی فک میکنی ۱۰ سالمه😐

پَ خودم میدزدمت👹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اصلا دروغ هم باشه نباید بچه هارو ول کرد بن بست ما که قیامته انقدر بچه ریخته تا خود ده شب صداشون میاد همش میان زنگ مارو میزنن فرار میکنن😑

نمیدونن ایفن عکسشونو برمیداره برم بیرون یقشو میگیرم😂😂

من باور ندارم هرسال اینجور پیاما توفضا مجازی پخش میشه. در هرحال باید حواستون به بچه باشه چ دزد باشه ...

رعب و وحشت ایجاد نمیکنم خبر دادم گفتم بقیه مواظب بچه هاشون باشن خدای نکرده اتفاقی نیفته

شوهرم میگه ی تانکرگنده رو داخلش پره بچه بوده داشتن از مرز رد میکردن گرفتن بچه دزد زیاد شده حواستون باشه 

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد
شوهرم میگه ی تانکرگنده رو داخلش پره بچه بوده داشتن از مرز رد میکردن گرفتن بچه دزد زیاد شده حواستون ب ...

اون سه نفر گفته بودن ما چند هزار نفریم از پاکستان اومدن انگار 

میخان امنیت کشور و ازبین ببرن دیگ بیشرفا

تانکر 😑

اره از اینا که پشت ماشین گنده ها میشه توش پره بچه بودن ازمرز میخواستن رد کنن البته منبع موثق ندارم شوهرمم تو اینستا دیده بود گفت حداست ب بچه باشه 

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد