2777
2789
عنوان

پسرمو باید ازمهمونی با گریه بیارم

225 بازدید | 12 پست

سلام میخواستم راهنماییم کنید پسرم دوساله مهمونی میریم دیگه نمیاد بریم خونه باید به زور بیارمش و گریه می‌کنه چکار کنم؟؟؟؟

اصلا توجه نکن،وقتی میگی بریم قاطع باش و لحظه ای به خاطر گریه اش مهمونی رو طولانی نکن کم کم ملکه ذهنش میشع، قبل از اینکه برید مهمونی باهاش اتمام حجت کنید ،.که وقتی گفتم باید برگردیم،یکی دوبارم بهش بگو چون گریه می کنی خونه خاله نمیریم،کم گم درست میشه منم دخترم اینطوری درست شد

طبیعیه

ولی قبل از رفتن، از صبح باهاش چند بار حرف بزن.تو راه هم حرف بزن.بگو هر کی باید خونه خودش باشه و پیش پدر مادرش.اونجا موقعی که میخوای برگردی باز باهاش حرف بزن

هر بار همین کارو کن.چند ماه طول میکشه ولی جواب میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو شلوغی بش خوش میگذره دیگه 

خونه خودتی و خودش حوصلش سرمیره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

وقتی حرفی رو میزنی حتی یک درصد هم جابجا نکن حرفتو وقتی میگی بریم یعنی بریم گریه هم کرد اصلا یک ثانیه هم بخاطرش صبر نکن سعی هم نکن ارومش کنی انگار اصلا نمی‌بینی گریه میکنم بی توجهی به بعضی رفتارهای بچها سریع ترین راه حل برای درمانشه

👈🤷👉

وابسته شماست؟

اگه وابسته اس بگو باشه نیا من رفتم اون موقع میاد

برادر زاده منم یکیش اینطوری بود مامانش یه بار گذاشتش رفت گریه کرد از اون به بعد میگه فلانی بدو میریم خداحافظی میکنه میره

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
قبل از رفتن براش یه چیز تشویقی توی خونه آماده کن یا قول بازی که دوست داره رو بهش بده قبل رفتن بگو اگ ...

نه دیگه نباید به بچه باج داد بعدا می‌فهمه که برای هرکاریش باید یه چیزی ازت بگیره بهترین کار اینه که وقتی اون کارو ترک کرد براش یه جایزه بگیری بگی این بخاطر اینکه دیگه فلان کارونمیکنی 

👈🤷👉
نه دیگه نباید به بچه باج داد بعدا می‌فهمه که برای هرکاریش باید یه چیزی ازت بگیره بهترین کار اینه که ...

نه خانوم این اصلا باج نیست وقتی میشه باج که مدام انجام بشه و بابت هرکاری 

چون بازی میکنه اونجارو دوس داره و نمیتونه دل بکنه.

ده دقیقه یک ربع قبل بهش بگو که ده دقیقه بعد باید بریم.

اوایل پسرم بهتر بود ولی بزرگتر شد بیشتر شاکی میشد تا چند روز پیش هم گریه میکرد از بقیه دوستاش میخواست جدا بشه دیگه هر بار باهاش صحبت کردیم  کنار اومدیم الان بهتر شده

خدا کافی ست.