2777
2789
اینم لیست داروهای گیاهی من گرده نخل 24 تومن داروی گرم 18 تومن تنظیم کننده قاعدگی 15 داروی یبوست 17 تومن پاکسازی رحم که برای پسرزایی هست 16 تومن داروی قره جفت برای رفع عفونت 17 تومن تقویت قوای جنسی اقایان 19 تومن
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاطی جان متاسفانه الان کاری نمیشه کرد باید قبل باردای خودت رو تقویت می کردی حالا انشالله نی نی گلت که به سلامتی متولد شد داروی گرم بخور حسابی تقویت می شی قرص کمر هم توش هست برات مفیده
نازلی ماسک صورت دارم یکی الی دو بسته بیشتر نیست تا سفارش جدید بدم احتمالا تموم بشه این بود که ننوشتم فعلا عزیزم برای شیر دهی مضر نییست اما متاسفانه شکم بجه ات رو هم راه می اندازه بنابراین برای شما خوردن کمپوت گلابی - هندونه و انجیر رو توصیه می کنم
عاطی جان قرص کمر انداختنی نیست خوردنیه باید با حلوا درست می کردی می خوردی اون هم نه یک بار بلکه پانزده بار
میتی جان من چه کنم بارداربشم الان ۱۰ماه؟؟
هنوز نیـســـــــــــــتی تا از چشمای قشنگت و موهای نازت بگم هنوز نیســـــــــــــــــــتی که از پارک رفتن و مهمونی رفتنامون بنویسم از لباس هندونه ای شب یلدا...یا مهمونی روز تولدت از قدم زدنمون لب دریا یا سیسمونی قشنگت تو هنوز نیســــــــــــــــــتی...نی نی خیالی من نمیدونم کی اینارو میخونی...اصلا میخونی یا نه... ولی من عاشــــــــقتم...دختر باشی یا پسر...یه قلو یا دو قلو من مینویسم...هر چند خیالی «رب هب لى من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء»
خانوم گل مشکلت چیه ؟ داروهایی که من برای کمک بارروری دارم گرده نخل داروی گرم و پاکسازی رحم هست
راستی شما کارت چیه؟دکتری؟
هنوز نیـســـــــــــــتی تا از چشمای قشنگت و موهای نازت بگم هنوز نیســـــــــــــــــــتی که از پارک رفتن و مهمونی رفتنامون بنویسم از لباس هندونه ای شب یلدا...یا مهمونی روز تولدت از قدم زدنمون لب دریا یا سیسمونی قشنگت تو هنوز نیســــــــــــــــــتی...نی نی خیالی من نمیدونم کی اینارو میخونی...اصلا میخونی یا نه... ولی من عاشــــــــقتم...دختر باشی یا پسر...یه قلو یا دو قلو من مینویسم...هر چند خیالی «رب هب لى من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء»