2777
2789
عنوان

اگه میتونی کمکم کنیدحالم خیلی بده جاریم ضربه بدی بهم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 11229 بازدید | 320 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم اتفاقش کم نیست یه خانواده رو میخواسته بهم بریزه اصلا تویه قانونش نگفتن که وقتی اتفاقی بیوفته ...

شما مثل اینکه فقط کتاب خوندی و تو فضای دادگاه ها به طور عملی حضور نداشتی!

تو قانون خیلی چیزها هست

پیدا کن پرتغال فروش را!

دنیا ینی فرصت واسه زندگی بهتر

اگه جات باشم تو یه فرصت مناسب گوشیش رو نابود میکنم مثلا تفریحی چیزی رفتین بیرون ببر بنداز تو اب زیر خاک قایم کن اولش بشکنش فقط 😊بعدشم مطمعن شو دیگه اسکرین نداره؛گوشیش رو از ۴سال پیش عوض نکرده؟؟

اگه جات باشم تو یه فرصت مناسب گوشیش رو نابود میکنم مثلا تفریحی چیزی رفتین بیرون ببر بنداز تو اب زیر ...

چرا عوض کرده ولی بالاخره ی جوری نگهشون داشته بوده خدا لعنت کرده گوشی و از خودش دور نمیکنه 

عزیزم تو چراناراحتی به خواهرشوت پیام بده بگه خواهر گلم هرچی بوده برای گذشته بوده وزمانی که من ازشما شناختی نداشتم الان خدامیدونه چقدر برام عزیزید و شما باید بدونید اونی که غیبت کرده و حرف چندیال پیش الان براتون خبر اورده دوست شما نیست دشمنه که خواسته خودشیرینی کنه 

عزیزم تو چراناراحتی به خواهرشوت پیام بده بگه خواهر گلم هرچی بوده برای گذشته بوده وزمانی که من ازشما ...

بهش گفتم اینا مال گذشته هس من شناختی نداشتم اما الان ۴ساله چ بدی ازم دیدین گفت بدی ندیدم اما پیامات برام قابل هضم نیس نمیدونم واقعا چرا اینجور شد خ اعصابم بهم ریختس

بهش گفتم اینا مال گذشته هس من شناختی نداشتم اما الان ۴ساله چ بدی ازم دیدین گفت بدی ندیدم اما پیامات ...

دیگه بگو سن وسالم کم بود تجربه ای نداشتم مشگلات زندگی ولی اگر من ادم بدی هستم مطمعن باش اونم خوب نیست 

من دوروزه حالم خ خ بده خ زیاد اون داره ب ریش من میخنده من ب خدا فقط واس درددل گفتم اما اون الان منو ...

منم دقیقا اتفاق شما واسم افتا د ولی با این تفاوت که خودشم خیلی بیشتر از من گفت ولی فقط حرفای منو خبرچینی کرد البته من پیام نداده بودم ما با هم حرف زده بودیم هیچ وقت نمیبخشمش خدا هم جوابشو خوب داد ودیگه هم چند ساااله جز سلام و خداحافظ چیزی باهاش نگفتم .

منم دقیقا اتفاق شما واسم افتا د ولی با این تفاوت که خودشم خیلی بیشتر از من گفت ولی فقط حرفای منو خبر ...

بنظرم باز پیام نباشه بهتره اما در کل نارو خوردن سخته خدا جوابشونوبده