2777
2789
عنوان

اگه میتونی کمکم کنیدحالم خیلی بده جاریم ضربه بدی بهم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 11229 بازدید | 320 پست

والا جاری من به شوهرش خیانت کرده مهریشو بخشیده شوهرش بخشیدش ولی تو هر دعوایی میزنه تو سرش. بعد‌همه جا گفته من براش دعا گرفتم که زندگیش بهم بخوره خیانت کنه 😂🤣 من که اصلا خونش نرفتم گفته موکل دارم موکلم برده 😂😂😂 والا بخدا من اصلا اعتقاد ندارم به این چیزا.. ۲ سال اقدامم بهم گفتن شاید چله داری پیشو نمیگیرم بعد بیام برای یکی دیگه این کارارو کنم. کلا عوضیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پیامایی که دادی چی بودن که نگه داشته؟؟؟ عجب دیوسیه مارموز

ی مشت حرف ک اون زمان ب عنوان دردو دل گفتم اذیتایی ک کردن ولی اون انگار واس دشمنی بیاد ۴سال بعدروشون کرد

ی مشت حرف ک اون زمان ب عنوان دردو دل گفتم اذیتایی ک کردن ولی اون انگار واس دشمنی بیاد ۴سال بعدروشون ...

چقد نامرد بوده. من جاري كلي حرفا پشت همه زده ولي من هيچوقت نگفتم، ولي اون كلي منو خراب كرده پيش همه ميخواد خوابم كنه

استارتر چی شد؟ چکار کردی با اوم جاری عوضی؟ بخ نظرم بهترین کار همون از بین بردن گوشیش هست  یا ...

هیچی دیگه ندیدمش ولی خ زیاد ازخواعرشوهرم عذرخواهی کردم دوسه روز پیش و براش هدیه گرفتم بردم خ ضربه بدی بهم زد هیچوقت ازش نمیگذرم ازاون هفته تا الان انقباض گرفتم و دردشکمی زیادی دارم ازبس بهم استرس وارد کرد